fbpx
Privát reptéri transzfer Nyíregyháza

Reptéri transzfer foglalása gyorsan és kényelmesen!

Sokan nem gondolnak bele, hogy egy jó utazáshoz szükség van egy jó transzferre is. Mi itt a Pethő Travelnél arra törekedtünk, hogy létrehozzunk egy olyan szolgáltatást, amely nem csak olcsóbb mint a konkurencia, de a velünk való utazás és a transzfer foglalása is gyorsabb, kényelmesebb és élménnyé válik. Ezt csak kiváló sofőrökkel és mindig a legújabb autókkal tudjuk elérni.

Ha kíváncsi vagy a részletekre mit takar egy ilyen út, akkor a szolgáltatások menüben el tudod olvasni. Ha sikeresen végig értél az online folyamaton (ahol minden szükséges adatot meg kell adnod a foglaláshoz) akkor egy e-mail üzenetben tájékoztatunk a foglalásod részleteiről. Ha olyan dolgot észlelünk ami módosításra ad okot, vagy pontosítani szeretnénk a részleteken, akkor felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Válaszd ki a számodra legmegfelelőbb transzfert és írd meg az oldal alján lévő ajánlatkérőn! Bármilyen felmerült kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat Facebookon, vagy írj e-mailt az info@pethotravel.com címre.

reptéRi transzfer foglalása

KEDVES UTASAINK! A MEGNÖVEKEDETT UTAZÁSI KEDV MIATT CÉLSZERŰ MINÉL HAMARABB MEGRENDELNI SZOLGÁLTATÁSUNKAT. JELENLEG 72 ÓRÁN BELÜL CSAK A MEGLÉVŐ UTAKHOZ LEHET CSATLAKOZNI. A SZABAD HELYEKRŐL ÉS INDULÁSOKRÓL CÉLSZERŰ TELEFONON ÉRDEKLŐDNI. UTAKAT JELENLEG 5-10 MUNKANAPPAL ELŐRE TUDUNK VÁLALNI.

Foglalj ITT! Érdeklődj! Írj nekünk Facebookon,  a Kapcsolat menüpontnál VAGY keress telefonon: 

Hétfő – Péntek 8:00 – 17:00 között


+36304882729

+36301470304

A fenti időponttól eltérő időben, kizárólag e-mailben lehet érdeklődni, vagy a form kitöltésével!

Foglalj ITT! Érdeklődj! Írj nekünk Facebookon,  a Kapcsolat menüpontnál VAGY keress telefonon: