fbpx

INGYENESEN SZŰRTE A DEBRECENI REPÜLŐTÉR UTASAIT A WIZZ AIR

INGYENESEN SZŰRTE A DEBRECENI REPÜLŐTÉR UTASAIT A WIZZ AIR

A debreceni repülőtéren Magyarországon első alkalommal tett lehetővé PCR-alapú Covid-19 tesztelést a Wizz Air az Eindhovenből érkező járata utasainak.

A Smart Covid Center segítségével térítésmentesen letesztelték a Wizz Air december 17-i Eindhovenből Debrecenbe érkező járatának utasait. Az önkéntes PCR-szűrés mindössze néhány percig tartott és az utasok 12 órán belül meg is kapják a teszt eredményét, így negatív eredmény esetén jelentősen lerövidíthetik a hazai, 10 napos hatósági karanténjuk hosszát – közölte a légitársaság.

Tájékoztatásuk szerint a repülés továbbra is a legbiztonságosabb közlekedési mód, a repülőgépek szellőztető berendezéseinek és a légitársaság által már májusban bevezetett szigorúbb egészségügyi óvintézkedéseknek köszönhetően bizonyítottan még egy utas sem fertőződött meg a Covid-19 vírussal a Wizz Air járatain.

A Wizz Air egyetért az Európai Unió Repülésbiztonsági Ügynöksége (EASA) és az Európai Betegségmegelőzési és Járványvédelmi Központ (ECDC) értékelésével, mely szerint az utazók alacsonyabb kockázatúak származási országuk lakosságához képest, ezért nem szabad magas kockázatú egyénekként kezelni őket.

A rendszeres, tömeges reptéri teszteléssel tovább csökkenthető a fertőzés esélye, lerövidíthető a karantén, ami nemcsak az utazók életét könnyíti meg, de pozitív hatást gyakorol az érintett országok és régiók turizmusára és így gazdaságára is – olvasható a közleményben.

INGYENESEN SZŰRTE A DEBRECENI REPÜLŐTÉR UTASAIT A WIZZ AIR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.