fbpx

VIRTUÁLIS ORSZÁGJÁRÁSRA HÍV A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG

VIRTUÁLIS ORSZÁGJÁRÁSRA HÍV A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG

Ezekben a napokban kevés lehetőségünk van arra, hogy útnak induljunk. Ezért a Magyar Turisztikai Ügynökség VR-túrákkal viszi az érdeklődők otthonába országunk megannyi látnivalóját.

A természeti kincseket, a városokat, a múzeumokat, Magyarország rengeteg látnivalóját, sokszínű térségeit most a kanapénkról is felfedezhetjük, hogy ezzel is könnyebben átvészelhessük a jelenlegi átmeneti időszakot.

“Fedezd fel most, éld át később! Járd be az országot virtuális túráinkon keresztül!” – erre biztat a Magyar Turisztikai Ügynökség. A rendkívüli helyzetre tekintettel a megszokottól eltérő, rendhagyó formában: a virtuális valóság digitális technológiája segít abban, hogy az ország távoli pontjait is könnyűszerrel bebarangolhassuk – legalább online, képernyőn keresztül.

A vrtura.csodasmagyarorszag.hu weboldalon több lehetőség közül lehet választani: a felfedezést elkezdhetjük a látnivalók típusa alapján, vagy akár turisztikai térségek szerint is. A honlapon témakörök, turisztikai termékek szerint rendszerezve gyűjtötte csokorba a várakat, fürdőket, természeti élményeket vagy akár a fesztiválokat az MTÜ.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

VIRTUÁLIS ORSZÁGJÁRÁSRA HÍV A MAGYAR TURISZTIKAI ÜGYNÖKSÉG

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.