fbpx

VENETO BÁRMILYEN OLTÁSI IGAZOLÁSSAL VÁRJA A MAGYAROKAT NYÁRON

VENETO BÁRMILYEN OLTÁSI IGAZOLÁSSAL VÁRJA A MAGYAROKAT NYÁRON

Az oltási igazolással rendelkező magyarok bármilyen más előírás nélkül nyaralhatnak majd a venetói tengerpartokon, ahol a még be nem oltott turisták is „teljes biztonságban” lesznek a tartomány kormányzója szerint.

Nyáron várják a magyar turisták visszatértét, akik állandó vendégeknek számítanak, s nemcsak a venetói tengerpartokon, hanem a hegyekben is.
“Nem engedhetjük meg magunknak, hogy lemondjunk a nyári szezonról” – hangoztatta Zaia.

“A magyarok nyugodtan foglaljanak szálláshelyet, tervezzék az idén is a nyarat Venetóban, mivel akármilyen védőoltásban részesültek, az oltási igazolással rendelkezők bármilyen más előírás nélkül jöhetnek hozzánk, erre személyes garanciát vállalok” – tette hozzá.

Hangsúlyozta, hogy a magyarok oltás nélkül is “teljes biztonságban” nyaralhatnak, mivel a tartomány nagy tempóban végzi a koronavírus elleni oltást, az idegenforgalmi dolgozókat az elsők között oltják be, és mire megkezdődik a turistaszezon, már a velencei vaporetto-komphajókon is oltási állomásokat működtetnek majd.

Egészen április végéig az Európai Unió tagállamaiból Olaszországba érkezőknek vagy oltási igazolást, vagy negatív PCR-tesztet kell felmutatniuk, utóbbi esetében ötnapos karantén is kötelező. Májustól a szabályok változhatnak.

Luca Zaia hangsúlyozta, hogy Itáliában az ország északkeleti részén fekvő régió fogadja a legtöbb látogatót, és ez a vidék nemzetközi szinten is idegenforgalmi “nagyhatalomnak” számít.

VENETO BÁRMILYEN OLTÁSI IGAZOLÁSSAL VÁRJA A MAGYAROKAT NYÁRON

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Portfolio, Pow, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.