fbpx

VÁLTOZNAK A HOLLANDIÁBA TÖRTÉNŐ BELÉPÉS SZABÁLYAI

VÁLTOZNAK A HOLLANDIÁBA TÖRTÉNŐ BELÉPÉS SZABÁLYAI

Március 16-tól új szabályozás érvényes a Hollandiába történő utazásra – közölte a Budapest Airport közösségi oldalán.

A holland kormány által magas kockázatúnak ítélt országokból – ide tartozik Magyarország is – a Hollandiába utazónak és a Hollandián keresztül továbbutazónak (repülőgép, hajó, autóbusz, vonat) teszteltetnie kell magát.

A Hollandiába utazóknak ezentúl vagy egy, a közlekedési eszköz fedélzetére lépést megelőző 24 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy az országba érkezés időpontjánál 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel és egy, a beszállást megelőző 24 óránál nem régebbi negatív gyorsteszttel kell rendelkezniük.

A tranzitutasok számára, akik a Schipol repülőtérről átszállással folytatják az utazásukat, elegendő egy, az Amszerdamba érkezéstől számított 72 óránál nem régebbi negatív PCR- teszt. Gyorstesztet nem kell bemutatniuk az átszálló utasoknak – tudatta a KLM.

A negatív teszteredményről szóló igazolást angol, német, francia, olasz, portugál, spanyol és holland nyelven fogadják el a hatóságok. A szabályozás 13 éven aluli utasokra nem vonatkozik. A szárazföldi határokon gépkocsival érkezők esetében nem áll fenn tesztelési kötelezettség.

VÁLTOZNAK A HOLLANDIÁBA TÖRTÉNŐ BELÉPÉS SZABÁLYAI

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Repjegykirály, Hirstart, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.