fbpx

EZEKBE AZ ORSZÁGOKBA UTAZHATUNK KARANTÉNKÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL

EZEKBE AZ ORSZÁGOKBA UTAZHATUNK KARANTÉNKÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL

Miközben az országok többsége szigorú korlátozások mellett engedélyezi csak külföldi turisták beutazását, van néhány hely, ahol most is tárt karokkal várják az utazókat.

Vannak országok, ahova jelenleg anélkül utazhatunk, hogy megérkezéskor karanténba kellene vonulnunk, sőt, egyes országok még negatív PCR-tesztet sem kérnek belépéskor – ezeket a helyeket gyűjtötte össze a petrazworld.com utazási blog.

Természetesen repülőjegy- és szállásfoglalás előtt minden esetben fontos tájékozódni a belépési feltételekről, hiszen az adott ország egyik napról a másikra változtathatja a követendő szabályokat a fertőzöttség függvényében.

Tenerife, Spanyolország

72 óránál nem régebbi negatív COVID-teszttel lehet belépni Spanyolország és a Kanári-szigetek területére, ugyanakkor előzetes online regisztráció is szükséges. Karanténkötelezettség nincsen. A szigetek között eltérő az éjszakai kijárási korlátozás mértéke és időtartama. Jelenleg a Lufthansa üzemeltet járatot Tenerifére, de Madridba a KLM járatával is eljuthatunk, onnan pedig az Iberia gépével utazhatunk tovbb a Kanári-szigetekre.

Zanzibár, Tanzánia

Zanzibár is azon kevés helyek egyike, ahol teljes teszt- és karanténkötelezettség nélkül élvezhető a nyaralás. Igaz, a helyi egészségügyi állapotok egyáltalán nem európai színvonalúak, tehát érdemes olyan utasbiztosítást kötni, amely fedezi az esetleg megbetegedés költségeit. Utazhatunk a Qatar Airways, Emirates, Air France-KLM, Lufthansa vagy a British Airways járatával is.

Maldív-szigetek

Utazhatunk a luxusüdülőközpontokba és egyes lakott szigetekre is, mindössze egy darab negatív PCR-tesztet kell bemutatnunk érkezéskor, amely 96 óránál nem régebbi keltezésű. Szükséges még egy QR-kódos regisztráció is az utazás előtt. Utazhatunk a Qatar Airways, Emirates, Air France-KLM, Lufthansa vagy a British Airways járatával is.

Dubaj

Budapestről az Emirates járatával 5 óra alatt a napsütésben lehetünk, ráadásul elég egy maximum 96 órával korábban készült negatív COVID-teszt. Érkezéskor még egyszer letesztelnek minket, az eredményt addig a szállodai szobában kell megvárni, de negatív eredmény esetén szabad a mozgás, és az éttermek, bárok is nyitva vannak! Ha csak átutazóként vagyunk Dubajban, tranzitutasként nem tesztelnek minket a repülőtéren még egyszer.

EZEKBE AZ ORSZÁGOKBA UTAZHATUNK KARANTÉNKÖTELEZETTSÉG NÉLKÜL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.