fbpx

SZABADON UTAZHATNAK AZ OLTOTTAK CIPRUSRA, AZ OROSZ VAKCINÁT IS ELFOGADJÁK

SZABADON UTAZHATNAK AZ OLTOTTAK CIPRUSRA, AZ OROSZ VAKCINÁT IS ELFOGADJÁK

Májustól az Európai Unióban elfogadott vakcinákkal, illetve a Szputnyikkal oltottak előtt szabad az út.

A közelmúltban jelentették be, hogy az Európai Unió, Norvégia, Izland, Svájc, Szerbia, Fehéroroszország, Oroszország, Ukrajna, az USA, az Egyesült Királyság, Izrael, valamint tucatnyi arab ország állampolgárai előtt megnyitotta a határait Ciprus. Az egyes országokat az aktuális járványhelyzet alakulása szerint zöld, narancs vagy vörös zónába sorolják, az onnan való belépés eltérő szabályok szerint történik. Mindhárom zónából kötelező 24 órával érkezés előtt kitölteni a Cyprus Flight Passt. A zöld zónából érkezőknek sem előzetesen, sem a helyszínen nem kell PCR-tesztet végeztetniük.

Az oltottság nem előfeltétele a beléptetésnek, ugyanakkor május 10-től az oltási igazolásokat is elfogadják az utazások megkönnyítése érdekében – tájékoztatta lapunkat a budapesti Ciprusi Nagykövetség.

Az Európai Gyógyszerügynökség által jóváhagyott vakcinák mellett a Szputnyik oltásról szóló igazolást is elfogadják. Aki az oltásokból megkapta már az összes előírt dózist (egy vagy kettő, fajtától függően), tesztelés nélkül beléphet Ciprusra, függetlenül attól, hogy saját országa melyik zónába tartozik, ezzel összhangban karanténba sem kell vonulnia az illetőnek.

Az utazónak indulás előtt az angol nyelvű vakcinaigazolást fel kell tölteni a Cyprus Flight Pass felületre és meg kell adni bizonyos, az oltásra vonatkozó adatokat. Aki valótlan adatokat tölt fel, az a Ciprusra való megérkezést követően büntetésre számíthat.

SZABADON UTAZHATNAK AZ OLTOTTAK CIPRUSRA, AZ OROSZ VAKCINÁT IS ELFOGADJÁK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Pow, Repjegy, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.