fbpx

AZ ŐSZI-TÉLI UTAKRA HIRDETETT ELŐFOGLALÁSI AKCIÓT AZ EMIRATES

AZ ŐSZI-TÉLI UTAKRA HIRDETETT ELŐFOGLALÁSI AKCIÓT AZ EMIRATES

Az Emirates az oltások jelenlegi üteme mellett arra számít, hogy a turizmus idén ősszel indul újra. A légitársaság már most elindította előfoglalási akcióját az őszi és téli utakra, valamint összefoglalta, hogy mire készüljenek azok, akik az Indiai-óceán térségébe vágynak.

Az Emirates három, a magyarok körében népszerű úti célja – a Seychelle-szigetek, Srí Lanka és a Maldív-szigetek – egyaránt felkészült a turisták fogadására a légitársaság összefoglalója szerint.

Seychelle-szigetek

A Seychelle-szigetek március 25-én nyitotta meg újra kapuit az utazóközönség előtt. A világ minden tájáról oltási és karanténkötelezettség nélkül várják a turistákat. A belépés egyetlen feltétele egy 72 óránál nem régebbi, negatív PCR-teszt. Az Emirates 2021. március 28. és október 30. között heti ötről hétre emeli járatai számát Dubaj és Mahe között, az útvonalon Boeing 777-300ER típusú repülőgépek közlekednek.

Srí Lanka

Az „Indiai-óceán gyöngyszeme” 2021. január 21-én ismét megnyílt a látogatók előtt. Bár a szigeten nincs karanténkötelezettség, a turisztikai célú vízumok kiadásának előfeltétele, hogy egy “Safe and Secure Level 1” tanúsítvánnyal rendelkező szállodában foglaljunk szállást a nyaralás első 14 napjára. Érkezéskor, valamint a 10. nap után is PCR-tesztet kell elvégeztetni. Az Emirates heti 6 járatot üzemeltet Colombo nemzetközi repülőterére Dubajból.

Maldív-szigetek

A Maldív-szigetek a világjárvány idején is nagyrészt nyitva állt az utazóközönség előtt, mindössze egy utazás előtti PCR-tesztre és érvényes szállásfoglalásra van jelenleg is szükség. A közel 1200 apró sziget mindegyikén csak egy-egy üdülőhely vagy szálloda található, vagyis a biztonságos távolságtartás a sziget földrajzi adottságainak köszönhetően is biztosított. Az Emirates heti 24 járatot üzemeltet a Maldív-szigetekre Boeing 777-300ER típusú repülőgépekkel, a járatok száma március 28. és április 18. között heti 28-ra bővül.

AZ ŐSZI-TÉLI UTAKRA HIRDETETT ELŐFOGLALÁSI AKCIÓT AZ EMIRATES

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás:

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.