fbpx

ÚJRANYÍLIK A DEBRECENI NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

ÚJRANYÍLIK A DEBRECENI NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

A Wizz Air bejelentette hogy újra megnyitja alföldi bázisát: június 5-étől Eindhovenbe, június 12-étől pedig már London Lutonba is repülnek Debrecenből a járataik.

A járványhelyzet és a beutazási feltételek enyhülésével a Wizz Air közönségkedvenc járatai újra elérhetővé válnak, így a kelet-magyarországi utazók ismételten közvetlen járatokkal juthatnak el úti céljukba Debrecenből, derült ki a szerkesztőségünknek eljuttatott sajtóközleményből.

Vajda János, a Debreceni Nemzetközi Repülőteret üzemeltető Debrecen International Airport Kft. ügyvezetője elmondta, hogy “habár lassan és fokozatosan, de számos járatunk újra elérhetővé válik” a közeljövőben. Hozzátette, hogy a Debreceni Nemzetközi Repülőtér felkészült az újraindulásra, de a biztonságos utazás érdekében fontos, hogy a repülőtéren bevezetett fokozott egészségügyi intézkedéseket az utazók is betartsák.

Radó András, a Wizz Air szenior vállalati kommunikációs menedzsere megosztott egy jó hírt is a nyaralást tervezők számára: “A következő napokban induló két útvonal után hamarosan visszatérnek a közkedvelt nyaralóhelyekre tartó járatok is, így azok is elkezdhetik az utazást szervezni, akik ebből a régióból szeretnének Európa legszebb tengerpartjaira repülni.”

A Debreceni Nemzetközi Repülőtér, Magyarország második legnagyobb repülőtere, 2019-ben több mint 600 000 fős utasforgalmat bonyolított, és a Wizz Air helyi bázisán köszöntötték a légitársaság 1,5 milliomodik debreceni utasát is.

ÚJRANYÍLIK A DEBRECENI NEMZETKÖZI REPÜLŐTÉR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Debrecen AirPort, POW, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.