fbpx

ÚJRA REPÜL BUDAPESTRE A TAROM

ÚJRA REPÜL BUDAPESTRE A TAROM

A román nemzeti légitársaság március elsejétől indítja újra járatát Bukarest és Budapest között.

A légitársaság honlapján megjelent információk szerint hetente kétszer, hétfőn és pénteken közlekedik a járat, amely 11.55-kor indul Bukarest Otopeni repülőteréről és 12.45-kor már landol is Ferihegyen. Félórával később indul is vissza, hogy 15.55-kor leszálljon Bukarestben.

A honlapon azt írják, hogy Budapest gazdag történelmi látnivalókban és termálfürdőkben, ugyanakkor az egyik legnépszerűbb hétvégi úti cél azok számára, akik egy kis luxust keresnek.

A légitársaság március elején a budapesti mellett újraindítja járatait Szalonikibe és Szófiába is, március végétől pedig Prágába is bekerül az úti célok közé.

A Tarom járatain továbbra is ingyenes a poggyászfeladás 23 kilogrammig, illetve egy 10 kilós kézipoggyász is felvihető külön díj nélkül a fedélzetre, ingyenes a becsekkolás, történjen a reptéren, önkiszolgáló kioszknál vagy mobiltelefonon.

ÚJRA REPÜL BUDAPESTRE A TAROM0

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Airportal, Pow, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.