fbpx

A MAGAS-TÁTRA ÚJDONSÁGOKKAL KÉSZÜL A SÍSZEZONRA

ÚJDONSÁGOKKAL KÉSZÜLNEK A SÍSZEZONRA

December 4-én tervezik elindítani az idei síszezont a Magas-Tátrában, ahol több újdonsággal is készülnek a látogatók biztonságának és kényelmének növelése érdekében.

A szezon indulása előtt több Covid-biztonsági intézkedést vezettek be, köztük egy technológiai újdonságot, amelyet Tarajkán teszteltek. Speciális anti-vírus fóliával vonták be a siklóvasút, a pénztárak, az éttermek és boltok érintési felületeit. A napokban megnyílt Tátrai Jégtemplom üzemeltetése során már ezt a technológiát alkalmazzák.

Egy másik újítás a parkolást érinti Tátralomnicon, ahol a parkolási kapacitás egy részét olyanok számára tartják fenn, akik előzetesen online foglaltak helyet, így ők az érkezési idejüktől függetlenül kényelmesen és biztonságosan juthatnak be az üdülőközpontba.

Idén az egy- és többnapos síbérletek – amelyeket a repülőjegyekhez hasonlóan dinamikus árazással értékesítenek – a Covid-helyzetre tekintettel bármilyen korlátozás esetén igény szerint módosíthatók.

A TMR a vendégek számára üdülési csomagokat is kínál a síbérlettel. A társasághoz tartozik a négycsillagos Grand Hotel Praha Tátralomnicon, a Grand Hotel Ótátrafüreden, vagy a háromcsillagos Hotel FIS szálloda, amely a sípályáktól néhány méterre fekszik Csorbató üdülőközpontban.

A MAGAS-TÁTRA ÚJDONSÁGOKKAL KÉSZÜL A SÍSZEZONRA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.