fbpx

ÚJ VITELDÍJ-CSOMAGOK A QATAR AIRWAYS-NÉL

ÚJ VITELDÍJ-CSOMAGOK A QATAR AIRWAYS-NÉL

A Qatar Airways bemutatta az új elnevezésű és egyszerűsített viteldíj-csomagokat, amely mind a turista, mind pedig az üzleti osztályait érinti. Az egyszerűsített szolgáltatáscsomagok bevezetésével az a légitársaság célja, hogy nagyobb rugalmasságot kínáljon utasainak, akik szabadabban dönthetik el, hogy pontosan milyen szolgáltatásokat kívánnak igénybe venni.

A 6 viteldíjcsomag a következő:

• üzleti (Business) osztály esetén: Classic, Comfort, Elite

• turista (Economy) osztály esetén: Classic, Convenience, Comfort

A Qatar Airways új viteldíjcsomagjai világos, különálló termék- és szolgáltatáscsomagot kínálnak az utasok számára, hogy a vásárlók széles körének különböző igényeit kielégítsék – adta hírül a légitársaság.

Ez azt jelenti, hogy például azok, akik turista osztályon Comfort jegyet foglalnak, ingyenesen választhatnak maguknak ülőhelyet, illetve feladott poggyászuk súlya a korábbi 30 kg helyett 35 kg lehet.

Ezen felül ingyenesen és korlátlan alkalommal módosíthatják utazásuk dátumát, valamint a foglalás törlése esetén díjmentes visszatérítésre jogosultak. A feladható poggyászkeret a Classic esetében 25 kg-ra csökken, a Convenience-nél pedig megmarad a 30 kg súlykeret.

Az üzleti osztály esetén a Comfort és Elite viteldíj-csomagoknál továbbra is ingyenes és bármikor elvégezhető az ülőhelyválasztás, díjmentes Dohában a reptéri lounge belépés és 40 kg a feladható poggyászkeret.

A bevezetésre került új, alacsonyabb árkategóriájú Classic viteldíj-csomag esetén megmarad a gáláns 40 kg poggyászkeret, de a lounge belépés fizetőssé válik és ülőhely foglalás csak a járat indulása előtt 48 órával lehetséges.

Minél magasabb viteldíj kategóriában foglal az utas, annál nagyobb rugalmasságot élvezhet a jegy módosítása kapcsán és annál több Qmiles pontot kap, amennyiben rendelkezik Privilege Club tagsággal.

A Qatar Airways csoport vezérigazgatója, Akbar Al Baker kiemelte: „Új viteldíjcsaládjaink úgy lettek kialakítva, hogy nagyobb választékot és rugalmasságot kínáljanak utasaink számára, és továbbra is arra törekszünk, hogy a legjobb élményt kínáljuk nekik. Ezekkel az új kategóriákkal az utasok számára egyértelmű, hogy mit vásárolnak – nincsenek rejtett díjak vagy egyéb költségek.”

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

ÚJ VITELDÍJ-CSOMAGOK A QATAR AIRWAYS-NÉL

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.