fbpx

TUNÉZIA ELTÖRLI A KARANTÉNT A CSOMAGOT FOGLALÓ NYARALÓKNAK

TUNÉZIA ELTÖRLI A KARANTÉNT A CSOMAGOT FOGLALÓ NYARALÓKNAK

Április 19-től nem kell öt napot kötelező karanténban tölteniük a Tunéziába való érkezés után azoknak a nyaralóknak, akik egyszerre foglaltak repülőjegyet, transzfert, szállodát, vagy szervezett csoportos utazáson vesznek részt.

A vendégeknek természetesen a transzfernél és a kirándulásokon a csoportjukban kell maradniuk. A beutazás Tunéziába továbbra is csak negatív PCR-teszttel lehetséges, amely a check-in időpontjában nem lehet régebbi 72 óránál.

A csomagot foglaló nyaralóknak és a csoportosan utazóknak hétfőtől nem kell bemutatniuk a beutazásnál azt az adatlapot, amelyen az esetleges Covid-19-fertőzésre is rákérdeznek.

A többi beutazónak továbbra is kötelező az ötnapos szállodai vagy otthoni karantén, valamint nekik ki kell tölteniük, két példányban kinyomtatniuk és az utazásra magukkal vinniük az említett adatlapot.

TUNÉZIA ELTÖRLI A KARANTÉNT A CSOMAGOT FOGLALÓ NYARALÓKNAK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Repjegykirály, Turizmus, Hirnavigator

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.