Online foglalás

online-foglalas

Reptéri transzfer foglalása gyorsan és kényelmesen!

Sokan nem gondolnak bele, hogy egy jó utazáshoz szükség van egy jó transzferre is. Mi itt a Pethő Travelnél arra törekedtünk, hogy létrehozzunk egy olyan szolgáltatást, amely nem csak olcsóbb mint a konkurencia, de a velünk való utazás és a transzfer foglalása is gyorsabb, kényelmesebb és élménnyé válik. Ezt csak kiváló sofőrökkel és mindig a legújabb autókkal tudjuk elérni.

Ha kíváncsi vagy a részletekre mit takar egy ilyen út, akkor a szolgáltatások menüben el tudod olvasni. Ha sikeresen végig értél az online folyamaton (ahol minden szükséges adatot meg kell adnod a foglaláshoz) akkor egy e-mail üzenetben tájékoztatunk a foglalásod részleteiről. Ha olyan dolgot észlelünk ami módosításra ad okot, vagy pontosítani szeretnénk a részleteken, akkor felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.
Kérlek az alábbi listából válaszd ki a számodra legmegfelelőbb transzfert és kattints a Foglalok feliratra. Bármilyen felmerült kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat Facebookon, vagy írj e-mailt az info@pethotravel.com címre.

Privát reptréi transzfer foglalása

Foglalj most privát reptéri transzfert és így csak Te utazol egyedül, vagy az általad választott csomag szerint Te és akár 8 másik barátod is. Te határozod meg az indulási időt és azt is, hogy menet közben megállunk e pihenni. Az ár tartalmaz utasonként egy darab savas vagy mentes ásványvizet is.

Honnan / hová Foglalás
Budapest – Nyíregyháza Hamarosan!
Budapest – Debrecen Hamarosan!
Nyíregyháza – Budapest Hamarosan!
Debrecen – Nyíregyháza Hamarosan!

Foglalnál? Érdeklődnél? Írj nekünk Facebookon, vagy a Kapcsolat menüpontnál.

Az online foglalás átalakítás alatt áll - ajánlat kéréshez töltsd ki az alábbi formot!

Ajánlat kérő adatai
Utazással kapcsolatos információk