fbpx

TESZTELI AZ AIR FRANCE AZ ICC AOK PASST

TESZTELI AZ AIR FRANCE AZ ICC AOK PASST

Az Air France a MedAire/International SOS-szel közösen mutatja be az ICC AOK pass próbaverzióját az utazóközönségnek, amellyel a légitársaság a repülőtéren töltött várakozási időt igyekszik gördülékenyebbé tenni.

Ennek érdekében március 11-től négyhetes próbaüzem indul a Párizs CDG–Pointe-à-Pitre és a Párizs CDG–Fort-de-France közötti útvonalakon – ad róla hírt közleményében a francia légitársaság.

Mint írják, a koronavírus-járvány kezdete óta folyamatosan változó utazási korlátozások vannak érvényben a világ különböző országaiban. A legtöbb nemzetközi repülőút csak hivatalos, negatív Covid-19 teszttel tehető meg, azonban a gyakran papíralapú eredmények ellenőrzése sok időt vesz igénybe.

Az ICC AOK pass alkalmazás segítségével az utasok mobiljukról mutathatják be az Air France partner-laboratóriumokban készült Covid-19 tesztjük hivatalos példányát.

Az ICC AOK pass – ami folyamatos összhangban van a célország korlátozásaival – biztonságos megoldást nyújt, mivel blockchain technológiával védett hálózaton keresztül továbbítja az utas adatait.

Március 11-én, a Párizsi repülőtér támogatásával kezdődik a négyhetes tesztidőszak, amely minden Párizs-CDG és Pointe-à-Pitre (Guadeloupe), valamint Párizs-CDG és Fort-de-France (Martinique) között közlekedő Air France-járatot érinteni fog.

A tesztelés önkéntes alapon működik majd, célja pedig az applikáció gyakorlati használatán alapuló élmények és az utasvélemények összegyűjtése.

TESZTELI AZ AIR FRANCE AZ ICC AOK PASST

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Források: Turizmus, Pow

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.