fbpx

TELT HÁZZAL INDULT EL AZ EGYPTAIR ELSŐ HURGHADAI JÁRATA BUDAPESTRŐL

teltházzal indult el az egyptair hurghadai járata

November 28-án telt házzal indult el Budapestről az Egyptair légitársaság közvetlen járata Hurghadára. A járat hetente egyszer közlekedik.

A járaton 85%-ban magyar turisták utaztak, de szép számmal voltak szlovák állampolgárságú utasok is. A helyek egy részét követlenül a légitársaság, illetve annak pozsonyi testvér GSA-ja értékesítette, ezenfelül az értékesítésből aktív vállalt részt az Anubis Travel, a Kartago Tours, az ETI, valamint a Red Seat Boats Utazási iroda.

Fontos tudni, hogy Egyiptom valamennyi repülőterére érkező utas – a 6 év alatti gyermekek kivételével – köteles 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet bemutatni. (A tesztet a közvetlen járattal beutazók érkezést követően is elvégezhetik, ebben az esetben az eredmény megérkezéséig a szálláshelyen karanténba kell vonulni.)

TELT HÁZZAL INDULT EL AZ EGYPTAIR ELSŐ HURGHADAI JÁRATA BUDAPESTRŐL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.