fbpx

MÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓI

MÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓI

Az Emirates turistaosztályán utazók mostantól akár három üres, szomszédos ülőhelyet is foglalhatnak maguknak.

Az extra ülőhely foglalásának lehetőségét minden, visszaigazolt turistaosztályú foglalással rendelkező utasnak felajánlja a légitársaság. Az üres helyeket a reptéri check-in pultnál, bejelentkezéskor lehet lefoglalni, és az árak 55 és 165 dollár (plusz adók) között alakulnak ülőhelyenként. Az extra ülőhelyeket ennél korábban nem lehet lefoglalni, mivel azok a szabad kapacitás függvényében állnak csak rendelkezésre – közölte a légitársaság.

Az Emirates az extraülőhely-foglalás lehetőségét folyamatosan vezeti be a közeljövőben az egyes járatain. 

A szolgáltatás bevezetését azután döntötték el, hogy egyre több turistaosztályon repülő utas – főleg a gyermekes családok, illetve a párok – jelezte igényét a nagyobb privátszférára.

Az új, extra ülések mellett foglalhatók extra lábtérrel rendelkező ülések, ikerülések vagy a turistaosztály elején található preferált ülőhelyek is. Ezeket a helyeket az utazók Emirates Skywards tagsági szintjétől, a viteldíjtól, az indulás idejétől, valamint az egyéb speciális igényektől függően ingyen vagy díjfizetés ellenében igényelhetik.

MÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓIMÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓI

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: HírStart, Pow, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.