fbpx

MÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓI

MÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓI

Az Emirates turistaosztályán utazók mostantól akár három üres, szomszédos ülőhelyet is foglalhatnak maguknak.

Az extra ülőhely foglalásának lehetőségét minden, visszaigazolt turistaosztályú foglalással rendelkező utasnak felajánlja a légitársaság. Az üres helyeket a reptéri check-in pultnál, bejelentkezéskor lehet lefoglalni, és az árak 55 és 165 dollár (plusz adók) között alakulnak ülőhelyenként. Az extra ülőhelyeket ennél korábban nem lehet lefoglalni, mivel azok a szabad kapacitás függvényében állnak csak rendelkezésre – közölte a légitársaság.

Az Emirates az extraülőhely-foglalás lehetőségét folyamatosan vezeti be a közeljövőben az egyes járatain. 

A szolgáltatás bevezetését azután döntötték el, hogy egyre több turistaosztályon repülő utas – főleg a gyermekes családok, illetve a párok – jelezte igényét a nagyobb privátszférára.

Az új, extra ülések mellett foglalhatók extra lábtérrel rendelkező ülések, ikerülések vagy a turistaosztály elején található preferált ülőhelyek is. Ezeket a helyeket az utazók Emirates Skywards tagsági szintjétől, a viteldíjtól, az indulás idejétől, valamint az egyéb speciális igényektől függően ingyen vagy díjfizetés ellenében igényelhetik.

MÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓIMÁR A SZOMSZÉD ÜLÉSEKET IS LEFOGLALHATJÁK AZ EMIRATES UTAZÓI

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: HírStart, Pow, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.