fbpx

SRÍ LANKA JANUÁR VÉGÉTŐL ÚJRA FOGADHAT TURISTÁKAT

SRÍ LANKA JANUÁR VÉGÉTŐL ÚJRA FOGADHAT TURISTÁKAT

Srí Lanka bejelentette, hogy terveik szerint közel tíz hónap után, január 22-től újra megnyitják a repülőtereket a kereskedelmi repülőjáratok előtt, ezzel újraindítva az ország turizmusát a megfelelő járványügyi intézkedések betartásával.

Nimal Lanza államtitkár elmondta, hogy a repülőteret speciális egészségi felügyelet mellett nyitnák meg a hónap végén, miközben az ország gazdaságának élénkítésére összpontosítanak. Lanza reméli, “hogy január 22. után minden kereskedelmi repülőgép beléphet az országba. Az ország határait meg kell nyitni, a biztonsági intézkedések szigorú betartása mellett” – szögezte le.

Sudath Samaraweera, Srí Lanka járványügyi főorvosa hozzátette, hogy a repülőterek egészségügyi irányelveknek megfelelő megnyitásával nem lesz probléma. Az orvos szerint mivel “a turizmus hatalmas lendületet jelent az ország gazdaságában, ezért sürgősen újra kell indítani. Ezt azonban úgy kell megtennünk, hogy ne engedjük a COVID-19 fertőzötteket szabadon barangolni hazánkban.”

Az ázsiai ország jelenleg egy kísérleti projektben figyeli meg, hogy biztonságosan újranyithatja-e határait a turisták számára.

A projekt keretében múlt héten egy ukrán turistacsoport érkezett a szigetre, amellyel tesztelik a koronavírus-járvány terjedése ellen hozott intézkedések sikerességét.

Chanaka megjegyezte, hogy miután Srí Lanka bezárta repülőtereit a COVID-19 vírus terjedésének megakadályozása érdekében, a köztes tíz hónapban jelentős korszerűsítési munkákat végeztek el a Bandaranaike Nemzetközi Repülőtéren (BIA).

SRÍ LANKA JANUÁR VÉGÉTŐL ÚJRA FOGADHAT TURISTÁKAT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.