fbpx

COVID-19 BIZTONSÁGI MINŐSÍTÉST INDÍTOTT A SKYTRAX

biztonsági minősítést indított a skytrax

A Skytrax megkezdte a repülőterek és légitársaságok Covid-19-cel kapcsolatos biztonsági minősítését. Az Aegean légitársaság négycsillagos minősítést kapott.

Az Aegean Airlines a járvány kezdetétől elkötelezett az Egészségügyi Világszervezet, az ICAO és az IATA által javasolt legmagasabb követelmények és már bevált egészségügyi és biztonsági gyakorlatok végrehajtásában az utasok és a személyzet védelme érdekébe.

A valós utazási tapasztalatokon alapuló Skytrax COVID-19 Airline Safety minősítés igazolja az Aegean által a repülőtéren és a repülés közben alkalmazott egészségügyi és biztonsági intézkedések következetességét és hatékonyságát.

Ez a biztonsági besorolás a repülőtéren bevezetett szabványrendelkezéseket is elismerni, így az érintés nélküli technológiát, az utaskezelés, bejelentkezés, a beszállítás és az érkezés protokollját, melyben az egyik fő szempont a távolságtartás biztosítása.

A Skytrax által kiadott COVID-19 légitársaság-biztonsági minősítésről

A COVID-19 légitársaság-biztonsági minősítései az egyes légitársaságok számára ellenőrzött, különböző repülőtéri és fedélzeti szabványait értékelik, hogy meghatározzák azok eredményességét.

A repülőtér értékelése magában foglalja a bejelentkezési szolgáltatásokat és létesítményeket, a légitársaságok társalgóit, a be- és kiszállási eljárásokat, a poggyászkivételt, az érkezést és az átszállási lehetőségeket.

A fedélzeti értékelés magában foglalja az összes, közös térben lévő felület és a teljes kabin tisztaságát, az arcmaszkok és egyéni védőeszközök használatát, valamint az ennek ellenőrzésére szolgáló protokollt, az alapvető kényelmi szolgáltatások, eszközök tisztaságának értékelését.

Jelenleg nyolc légitársaság Covid-19-es minősítése érhető el a Skytrax oldalán, ők vegyesen három-, illetve négycsillagos minősítést kaptak, egyetlen szállító sem ért el eddig ötcsillagos minősítést. A tesztelés és a kiértékelés jelenleg is folyik, így a lista folyamatosan bővül.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

COVID-19 BIZTONSÁGI MINŐSÍTÉST INDÍTOTT A SKYTRAX

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.