fbpx

RUGALMAS CHARTERSZOLGÁLTATÁST KÍNÁL A WIZZ AIR

CHARTERSZOLGÁLTATÁST KÍNÁL A WIZZ AIR

Belföldi és nemzetközi járatokkal bővíti charter szolgáltatását a Wizz Air. A szolgáltatás céges utazásokhoz, több állomást érintő utakhoz, illetve országok közötti költözéshez is ideális lehet és teljesen személyre szabott szolgáltatást nyújt.

“A Wizz Air charterjárataival bármilyen vállalat megszervezheti tervezett utazását és akár 239 utassal is számolhat a fedélzeten. A maximális rugalmasság érdekében az útvonal és a járat időpontja is személyes igényekre szabható. Legyen szó kollégák üzleti útjáról, sportolók versenyeiről vagy külföldön rekedt utazókról, a charter szolgáltatás kényelmes és bármilyen egyedi igényhez alakítható utazási lehetőséget kínál, akár nagyobb csoportok számára is.” – írta közleményében a cég.

A Wizz Air, a “2020 légitársasága” címe mellett fiatal és modern Airbus A320 családba tartozó repülőgépflottájával üzemeltetett charterjáratai révén környezettudatos választás az utasok számára. A Wizz Airt mindezek mellett kiterjedt európai és a kontinensen túli járathálózata, valamint versenyképes árai különböztetik meg más légitársaságok charterszolgáltatásaitól. Az egyedi igényekhez igazodó charterjáratok jól kiegészítik a Wizz Air, országok közötti költözést segítő, bejáratott szolgáltatásait. A Wizz Air március óta több mint 3600 utassal közel 50 ilyen járatot indított.

RUGALMAS CHARTERSZOLGÁLTATÁST KÍNÁL A WIZZ AIR

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.