fbpx

REPTÉRI TRANSZFER COVID19 IDEJÉN

Mi a Pethő Travelnél fontosnak tarjuk, hogy az utasaink a lehető legnagyobb kényelemben, legnagyobb biztonságban és a lehető leggyorsabban kiérjenek a reptérre. A reptéri transzfer COVID19 idején is lehetséges, de még fontosabb a biztonság. Mint már írtuk, számos megelőző lépést tettünk azért, hogy megelőzzük a vírusfertőzést a járatainkon.

Hogyan utazzunk - Reptéri transzfer Covid19

Jelen helyzetben a legfontosabb, hogy csak akkor utazzunk, hogyha létszükséges. Október 13-án az EU tagállamai ajánlást fogadtak el a COVID19-járvánnyal kapcsolatban. Az EU-s országok egyénileg határoztak meg különböző szabályokat, amit jelen körülmények között mi itt nem közlünk. A legfontosabb, hogy megvizsgáljuk az állam színkódját, amit az Euróai betegségmegelőzési és járványvédelmi központ tesz közzé, EU tagállami bontásban. Azért fontos tudni az aktuális besorolást, mert az adott színkód egyértelműen definiálja azt, hogy mi vár az utazóra az ország területére való belépéskor. 

A jelenlegi besorolást az alábbi címen lehet megtekinteni: EU aktuális besorolások

Mivel egész Európa szinte piros, biztosan várható az alábbi eljárás az utazóval szemben:

  • karantén alá helyezhetik; és/vagy
  • az érkezésüket követően COVID19-fertőzés kimutatására irányuló teszt elvégzésére kötelezhetik

Utasaink elmondása alapján a budapesti reptéren kiemelten vizsgálják az érkező utasokat. Lázat mérnek és felveszik az adatokat. Ez után az illetékes rendőrkapitányság megkeresi az utast, hogy merre van, úton van e hazafelé. 

Mire figyeljünk

Nyomatékosan megkérjük Utasainkat, hogy tartsák be kérésünket, miszerint az autóban viseljenek maszkot, kerüljék a tesi kontaktust és használják az általunk biztosított kézfertőtlenítőt.
Betegen, tüneteket produkálva ne utazzunk. Ha ennek ellenére utazol, akkor nem csak a saját, de a mi egészségünket is veszélyezteted!

REPTÉRI TRANSZFER COVID19

Dolgozunk a járvány alatt?

A válasz röviden: IGEN!
Továbbra is rendelhető a reptéri transzfer COVID19 idején, viszont a fent már leírt szabályokat tartsuk be. NAGYON fontos, hogy legkésőbb az utazás előtt 3 nappal jelezd utazási szándékodat, ez időn túl, csak felárral vagy rosszabb esetben egyáltalán nem tudjuk vállalni a fuvart.

Fontos figyelembe venni az EU által közölt tényállásra, ami ránk is vonatkozik. Ezt szó szerint idézzük.

Az alapvető feladatot ellátó és az olyan utazók, akiknek az utazása elengedhetetlen, nem kötelezhetők karanténra, ameddig az említett alapvető feladatot látják el. Ezek közé tartoznak különösen a következők: - kulcsfontosságú munkakörben foglalkoztatott munkavállalók vagy önálló vállalkozók - köztük az egészségügyi dolgozók - határ menti és kiküldött munkavállalók, valamint idénymunkások, a munkavállalók szabad mozgáshoz való jogának a Covid19-járvány idején történő gyakorlására vonatkozó iránymutatásokkal összhangban - közlekedési dolgozók vagy közlekedési szolgáltatók, beleértve az adott területen való felhasználásra szánt árut szállító, valamint a területen csak áthaladó tehergépjárművek vezetőit is - halaszthatatlan egészségügyi okokból utazó betegek - naponta külföldre utazó tanulók, diákok és gyakornokok - halaszthatatlan családi vagy üzleti okokból utazó személyek (ebbe beleértve a több országban élő családok rendszeresen utazó tagjait is) - diplomaták, nemzetközi szervezetek személyzete és nemzetközi szervezetek által meghívott olyan személyek, akiknek a fizikai jelenléte szükséges e szervezetek megfelelő működéséhez, katonai személyzet és rendőrtisztek, a humanitárius segítségnyújtásban dolgozók, valamint a polgári védelmi személyzet, feladataik ellátása során - tranzitutasok - tengerészek - munkájukat végző újságírók.

Milyen áron dolgozunk?

Tudjuk, hogy nehéz helyzetben van mindenki, így a reptéri transzfer COVID19 idején is körülményesebb. Eleinte nem emeltünk árat, azért mert próbáltuk azt elkerülni, hogy a a piacon jellemző drasztikus áremelkedés nálunk is megjelenjen. Mi nem most akarunk meggazdagodni, nem akarjuk kihasználni azt, hogy az utasoknak nincs más lehetősége. Azt szeretnénk, ha a vírus után is megmaradjon az utazóközönség és sokáig tudjuk azt a magas színvonalat biztosítani, amit célkitűzésnek állítottunk be.

Viszont az utasaink biztonsága a legfontosabb számunkra, ezért a biztonsági eszközök, ideértve a maszkok, kézfertőtlenítők és az extra takarítási díjak miatt szükséges az áremelés.

Próbáltuk úgy meghatározni az árakat, hogy a megfizethető kategóriába essen. Továbbra is egy főnek úgymond a legdrágább az utazás, de két fő felett már felveszük a versenyt az osztott szolgáltatások tarifáival.

A reptéri transzfer COVID19 idején is tovább üzemel, viszont az utazáshoz biztosítunk eszközöket, amit az alapár tartalmaz.

Ezek a következőek:

  • Ingyenes kézfertőtlenítő (kérés esetén)
  • Ingyenes maszk (kérés esetén)
  • Kitakarított, fertőtlenített autó
  • Bankkártyás érintésmentes fizetés az autóban (kérés esetén)

COVID19 ÁRLISTA

Kattints ide, ha meg akarod tekinteni az aktuális és érvényes árlistát.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.