fbpx

A QATAR AIRWAYS VILÁGELSŐKÉNT OLYAN JÁRATOT INDÍTOTT, AHOL CSAK BEOLTOTTAK UTAZTAK

A QATAR AIRWAYS VILÁGELSŐKÉNT OLYAN JÁRATOT INDÍTOTT, AHOL CSAK BEOLTOTTAK UTAZTAK

A Qatar Airways a világ első olyan repülését hajtotta végre április 6-án, ahol minden utas és a személyzet tagjai is megkapták már a COVID-19 elleni védőoltást.

A QR6421 járatszámmal üzemelő Airbus A350-1000 helyi idő szerint 11: 45-kor indult a Hamad Nemzetközi Repülőtérről (HIA). Egyelőre csak egy tesztrepülés volt, hiszen a gép Dohából indult, majd 2 óra repülés után szintén Dohában szállt le.

A Qatar Airways közölte, hogy különféle biztonsági és higiéniai intézkedéseket fognak bevezetni, beleértve a repülés közbeni szórakoztató rendszer működtetését megreformáló „Zero-Touch” – “érintésmentes” technológiát. A járat teljes mértékben karbonsemleges volt.

A Qatar Airways csoport vezérigazgatója, Akbar Al Baker szerint ez az esemény is bizonyítja, hogy a nemzetközi utazások újraindítása már csak karnyújtásnyira van.

Katarban a légi-közlekedés a gazdaság egyik fontos mozgatórugója. Az ország nemzetközi repülőterén évente közel 30 millióan fordulnak meg. Éppen ezért a kormány is nagy hangsúlyt fektet az újraindításra, a légiközlekedésben dolgozók oltására napi 1000 vakcina áll rendelkezésre.

A QATAR AIRWAYS VILÁGELSŐKÉNT OLYAN JÁRATOT INDÍTOTT, AHOL CSAK BEOLTOTTAK UTAZTAK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Pow

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.