Privát reptéri transzfer

privát reptéri transzfer - Pethő Travel Kft

Sokan nem gondolnak bele, hogy egy jó utazáshoz szükség van egy jó transzferre is. Mi itt a Pethő Travelnél arra törekedtünk, hogy létrehozzunk egy olyan szolgáltatást, amely nem csak olcsóbb mint a konkurencia, de a velünk való utazás és a reptéri transzfer foglalása is gyorsabb, kényelmesebb élménnyé válik.

Most megpróbáljuk összefoglalni, hogy egy adott utazási típus mit is takar. Miután eldöntötted melyiket választod akkor a foglalásodat teljesen online tudod kezelni. Ezek után ha sikeresen végig értél az online folyamaton (ahol minden szükséges adatot meg kell adnod a foglaláshoz) akkor egy e-mail üzenetben tájékoztatunk a foglalásod részleteiről. Ha olyan dolgot észlelünk ami módosításra ad okot, vagy pontosítani szeretnénk a részleteken, akkor felvesszük veled a kapcsolatot egyeztetés céljából.

Bármilyen felmerült kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat Facebookon, vagy írj e-mailt az info kukac pethotravel pont com címre.

Privát reptéri transzfer

Ha a privát reptéri transzfer foglalása mellett döntesz, akkor csak Te utazol egyedül, vagy az általad választott csomag szerint Te és akár 7 másik barátod is. Te határozod meg az indulási időt és azt is, hogy menet közben megállunk e pihenni. Az ár tartalmaz utasonként egy darab savas vagy mentes ásványvizet is. Jó ha tudod, felvételed minden esetben az általad megadott helyen történik. Több utas esetén több címről történő felvételekért akár extra díjakat is felszámíthatunk.

Kíváncsi vagy az árainkra? Nézd meg itt: ÁRAK

Online foglalás

Amennyiben leszeretnéd foglalni a transzferedet akkor kattints a gombra.