fbpx

ÖT JÁRATOT INDÍT A LOT NEW YORK ÉS BUDAPEST KÖZÖTT

ÖT JÁRATOT INDÍT A LOT

A december-januári időszakban ideiglenesen újraindítja Budapest és New York közötti járatait a LOT lengyel légitársaság.

A LOT légitársaság novemberben 6 járatot hirdetett meg, de végül már csak 5 szerepel a menetrendben, a legkorábbi, december 7-i indulást törölték. A korábbi tervekkel szemben az eredetileg december 14-ére tervezett második – immár első – járat 15-én indul.

A járat mindig a budapesti indulást megelőző nap este indul New York JFK repülőteréről. Információik szerint a menetrend már nem változik, eszerint Budapestről december 15-én, 22-én, 29-én, valamint január 5-én és 12-én indul járat New York JFK repülőterére.

ÖT JÁRATOT INDÍT A LOT NEW YORK ÉS BUDAPEST KÖZÖTT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.