fbpx

ÖT JÁRATOT INDÍT A LOT NEW YORK ÉS BUDAPEST KÖZÖTT

ÖT JÁRATOT INDÍT A LOT

A december-januári időszakban ideiglenesen újraindítja Budapest és New York közötti járatait a LOT lengyel légitársaság.

A LOT légitársaság novemberben 6 járatot hirdetett meg, de végül már csak 5 szerepel a menetrendben, a legkorábbi, december 7-i indulást törölték. A korábbi tervekkel szemben az eredetileg december 14-ére tervezett második – immár első – járat 15-én indul.

A járat mindig a budapesti indulást megelőző nap este indul New York JFK repülőteréről. Információik szerint a menetrend már nem változik, eszerint Budapestről december 15-én, 22-én, 29-én, valamint január 5-én és 12-én indul járat New York JFK repülőterére.

ÖT JÁRATOT INDÍT A LOT NEW YORK ÉS BUDAPEST KÖZÖTT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.