fbpx

OLASZORSZÁG LEGSZEBB ÚTI CÉLJAI

OLASZORSZÁG LEGSZEBB ÚTI CÉLJAI

Egy olaszországi utazás megszervezése igen  komoly feladat elé állít mindenkit. Nehéz lesz a választás, mert rengeteg a lehetőség :  számtalan érdekes látnivaló,  gyönyörű városok és tájak,  kellemes mediterrán éghajatú üdülőhelyek várnak mindenkire. 

Toszkána a bor szerelmeseinek kedvence

 A toszkán táj olyan mint egy képeskönyv:  Változatos dombos-hegyes vidék, buja olajfaligetek és élénk sárga napraforgó mezők, bájos városok sok művészet és nevezetesség.  Nem csoda, hogy Toszkána minden évben több millió látogatót vonz. A lélegzetelállító táj, valamint a népszerű kirándulóhelyek, Pisa és Firenze mellett Toszkána mindenekelőtt egy dolgot kínál:  A világ talán legjobb borait. 

Milánó a divat fővárosa

Milánó Olaszország és talán egész Európa divat fővárosa. Exkluzív brandek butikjai  és drága ékszerészek üzletei  sorakoznak Miláno belvárosában, így egyáltalán nem meglepetés, hogy Milánóról sokan azt gondolják, hogy a világ egyik legdrágább városa.  Ha valaki a gazdagok és híresek világán túl tekint, beleszeret majd Miláno építészetébe és kultúrájába. A milánói székesegyház a város szimbóluma, tetejéről csodálatos kilátás nyílik a városra.

Verona a romantikus szerelem városa

Verona mindössze  körülbelül 30 kilométerre található a népszerű Garda-tótól.  Aki Veronában jár biztosan találkozni fog  a világirodalom egyik legszebb szerelmi történetével:  William Shakespeare világhírű darabja a “Rómeó és Júlia” ebben  Észak-Olaszországban található középkori városában játszódik. Shakespeare ugyan  életében soha sem volt Veronában, de ez a tény nem változtat azon, hogy az egész város tele van romantikával. 

OLASZORSZÁG LEGSZEBB ÚTI CÉLJAI

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Elegant Gates, Carter

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.