fbpx

A NYÁRON MÁR HETI ÖTSZÖR REPÜL BUDAPESTRE A QATAR AIRWAYS

A NYÁRON MÁR HETI ÖTSZÖR REPÜL BUDAPESTRE A QATAR AIRWAYS

Március 28-tól, a nyári menetrendi időszakban már négy, illetve öt alkalommal fog közlekedni a Qatarjárat Budapest és Doha között.

A Qatar Airways jelenleg heti háromszor működtet járatot Dohába, modern Boeing 787-es Dreamliner gépekkel. A növekvő keresletre reagálva, a nyári menetrendben a légitársaság járatot sűrít: március 28-tól az eddigi hétfő, péntek, vasárnap napok mellett csütörtökön is közlekedtet gépet Budapestre és vissza Dohába, egészen június 13-ig.

Ezt követően a hátralévő időszakban, azaz október 29-ig további 1 járattal bővül a kínálata, a plusz gép a keddi napokon fog üzemelni. Ennek következtében a légitársaság a nyár elejétől heti öt járattal kínál a magyaroknak kitűnő csatlakozást Dohán keresztül több, mint 130 úti célra.

A NYÁRON MÁR HETI ÖTSZÖR REPÜL BUDAPESTRE A QATAR AIRWAYS

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás:

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.