fbpx

JELENLEG a szolgáltatásunk szünetel, csak privát járatra van lehetőség.

Sokan nem gondolnak bele, hogy egy jó utazáshoz szükség van egy jó transzferre is. Mi itt a Pethő Travelnél arra törekedtünk, hogy létrehozzunk egy olyan szolgáltatást, amely nem csak olcsóbb mint a konkurencia, de a velünk való utazás is jó élménnyé válik. Ezt csak kiváló sofőrökkel és mindig a legújabb autókkal tudjuk elérni. Természetesen rendelkezünk minden szükséges engedéllyel és az autókat is napi szinten ellenőrizzük, hogy zökkenőmentes utad legyen. Ezért nem kell tovább keresned a legjobbat helyen jársz. A privát reptéri transzfer árak Nyíregyháza és annak a 20-kmes körzetében érvényesek.

Privát reptéri transzfer Nyíregyháza Ford Tourneo Custom

 

Flottánk főleg Ford Tourneo Custom kisbuszokból áll.

ÚTVONALAK

1. NYÍREGYHÁZA – BUDAPEST – TATABÁNYA – GYŐR – BÉCS – LINZ – BRAUNAU AM INN – MÜNCHEN 
2. NYÍREGYHÁZA – BUDAPEST – TATABÁNYA – GYŐR – BÉCS 
3. BUDAPEST – BÉCS

Nemzetközi transzfer Nyíregyháza

Tehát nincs más utas csak Te és a barátaid. Az utas(ok) választják meg az indulási időpontot. Az ár tartalmazza: egy savas vagy mentes ásványvizet, korlátlan wifi hozzáférést és az ÁFÁ-t.

Ha a transzfer során Nyíregyházán kívüli szeretnél beszállni, akkor ennek extra költsége van: 250 Ft / km. A google által mért útvonalból kivonva 20 kmet kell megszorozni 190-nel és ezt a választott díjhoz hozzá kell adni. Bármilyen felmerült kérdés esetén keresd ügyfélszolgálatunkat Facebookon, vagy írj e-mailt az infó@pethotravel.com címre.

A nemzetközi transzfer csomagok tartalmaznak egy nagy 32-kgos feladott poggyászt és egy kézi poggyászt. Ha további csomagot szeretnél hozni, kérlek vedd fel velünk a kapcsolatot, vagy a rendelésnél jelöld be a csomagmennyiséget.

Az autók indulásáról KIZÁRÓLAG E-MAILBEN TUDUNK felvilágosítást adni!