fbpx

MEGJELENT A HUNGARYCARD TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

MEGJELENT A HUNGARYCARD TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Megjelent a 2021-es HungaryCard, amely a kedvezmények mellett számos ötletet is ad a belföldi utazásokhoz.

Gál Gábor, a kártyát kiadó Hotelinfo Kft. vezetője elmondta, bíznak a járvány mielőbbi leküzdésében, s a szakma reményteli várakozását jelzi az is, hogy számtalan új partnerrel bővült a szolgáltatók listája.

A 2021-es HungaryCard továbbra is tartalmazza a már megszokott és kedvelt vasúti, autóbuszos, hajós és autópályamatrica-kedvezményeket, valamint az ingyenes múzeumok, félárú gyógyfürdők, színházak, koncertek, illetve cirkusz, kalandparkok, játszóházak, szálláshelyek, éttermek is ugyanúgy szerepelnek kínálatunkban, mint eddig.

Számos új szolgáltatóval gazdagodott a különböző mértékű kedvezményeket nyújtók köre, a partnerek közé került a Pesterzsébet Gyógy- és Strandfürdő, a Monostori Erőd, az Unicum Ház, a Ráday-kastély, a Siroki vár, az Edelény kastélysziget, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Skanzen Hotel, az Első Pesti Rétesház Étterem vagy a Trabant ’60 Retró Bisztró.

A kedvezmények nagy része legalább 2 főre szól, de több esetben a számla végösszegéből jár az engedmény, ebből adódóan egy család számára egy kártya bőségesen elegendő.

MEGJELENT A HUNGARYCARD TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hasznos linkek
Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.