fbpx

MEGJELENT A HUNGARYCARD TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

MEGJELENT A HUNGARYCARD TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Megjelent a 2021-es HungaryCard, amely a kedvezmények mellett számos ötletet is ad a belföldi utazásokhoz.

Gál Gábor, a kártyát kiadó Hotelinfo Kft. vezetője elmondta, bíznak a járvány mielőbbi leküzdésében, s a szakma reményteli várakozását jelzi az is, hogy számtalan új partnerrel bővült a szolgáltatók listája.

A 2021-es HungaryCard továbbra is tartalmazza a már megszokott és kedvelt vasúti, autóbuszos, hajós és autópályamatrica-kedvezményeket, valamint az ingyenes múzeumok, félárú gyógyfürdők, színházak, koncertek, illetve cirkusz, kalandparkok, játszóházak, szálláshelyek, éttermek is ugyanúgy szerepelnek kínálatunkban, mint eddig.

Számos új szolgáltatóval gazdagodott a különböző mértékű kedvezményeket nyújtók köre, a partnerek közé került a Pesterzsébet Gyógy- és Strandfürdő, a Monostori Erőd, az Unicum Ház, a Ráday-kastély, a Siroki vár, az Edelény kastélysziget, a MÁV Szimfonikus Zenekar, a Skanzen Hotel, az Első Pesti Rétesház Étterem vagy a Trabant ’60 Retró Bisztró.

A kedvezmények nagy része legalább 2 főre szól, de több esetben a számla végösszegéből jár az engedmény, ebből adódóan egy család számára egy kártya bőségesen elegendő.

MEGJELENT A HUNGARYCARD TURISZTIKAI KEDVEZMÉNYKÁRTYA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.