fbpx

MÁTÓL CSAK NEGATÍV PCR-TESZTTEL LEHET HOLLANDIÁBA REPÜLNI

HOLNAPTÓL CSAK NEGATÍV PCR-TESZTTEL LEHET REPÜLNI HOLLANDIÁBA

December 29-étől minden utasnak, beleértve a holland állampolgárokat is, 72 óránál nem régebbi negatív PCR-vizsgálati eredményt kell bemutatnia ahhoz, hogy felszállhasson egy Hollandiába tartó repülőgépre.

Az a szabály, miszerint a Hollandiába induló utasoknak az utazás megkezdése előtt negatív teszteredményt kell bemutatniuk, már december 15-étől érvényben van az EU-n kívüli lakosok esetében. A holland kormány ezt  a követelményt december 23-ától előírta az Egyesült Királyságból és Dél-Afrikából Hollandiába utazó összes utas számára, 29-étől pedig kiterjeszti az összes Hollandiába tartó légi járatra is.

A holland kormány döntése szerint a magas kockázatú területekről Hollandiába repülő légitársaságoknak a beszállás előtt kell ellenőrizniük a 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt meglétét, aki ezzel nem rendelkezik, attól az utastól megtagadják a beszállást.

Mivel a hágai külügyminisztérium térképén jelenleg minden ország a „veszélyes” kategóriába tartozik, így egyelőre az egész világra kiterjed a korlátozás.

Továbbá mindenkinek, aki Hollandiába érkezik, határozottan javasolják a 10 napos önkéntes karantént, amit nem vált ki a beszálláshoz szükséges negatív teszt – hangsúlyozza a kormány közleményében.

A holland kormány honlapján azt is írják, hogy megvizsgálják a szigorúbb belépési követelmények kiterjesztését más közösségi közlekedési eszközökre, így a vonattal, távolsági busszal és személyhajóval Hollandiába utazó uniós utasokra is.

MÁTÓL CSAK NEGATÍV PCR-TESZTTEL LEHET HOLLANDIÁBA REPÜLNI

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.