fbpx

MAROKKÓ JÚNIUS 15-ÉN MEGNYITJA HATÁRAIT A TURISTÁK ELŐTT

MAROKKÓ JÚNIUS 15-ÉN MEGNYITJA HATÁRAIT A TURISTÁK ELŐTT

Marokkó az elmúlt hónapokban teljesen elzárta magát a külvilágtól a koronavírus-járvány miatt. Most azonban óvatos, lépésekben történő nyitásra és a légiközlekedés újraindítására szánta el magát az ország.

A Királyság külügyminisztériumának honlapján található közlemény szerint az országokat járványügyi szempontból „A” és „B” országokra osztották fel. Az „A” országok kedvező járványügyi mutatókkal rendelkeznek, közéjük tartozik például a legtöbb uniós ország, köztük Magyarország is. Ezekből az országokból jövő keddtől oltási igazolással és/vagy 48 óránál nem régebbi PCR-teszttel újra be lehet utazni az országba.

A külföldi oltási igazolással rendelkezők ugyanazokat az előnyöket élvezik a területen, mint a marokkói oltási igazolással rendelkező marokkói állampolgárok.A „B” országokból továbbra is csak külön engedéllyel és 10 napos karanténkötelezettséggel lehet beutazni.A marokkói légtér gyakorlatilag még mindig le van zárva, de a légitársaságok már kérelmezhetnek különleges repülési engedélyt a marokkói hatóságoknál.

MAROKKÓ JÚNIUS 15-ÉN MEGNYITJA HATÁRAIT A TURISTÁK ELŐTT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Repjegy, Utazómajom

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.