fbpx

MÁRCIUS VÉGÉN ÚJRAINDULNAK A BÉCS-BUDAPEST ÉS MÜNCHEN-BUDAPEST JÁRATOK

MÁRCIUS VÉGÉN ÚJRAINDULNAK A BÉCS-BUDAPEST ÉS MÜNCHEN-BUDAPEST JÁRATOK

Március 29-től újraindítja Bécs-Budapest járatait az Austrian Airlines, míg a Lufthansa a München-Budapest útvonalát indítja újra március 25-től, áprilistól pedig bővíti járatai számát a Frankfurt-Budapest útvonalon.

A foglalási rendszerek adatai szerint az Austrian Airlines heti 11 járatpárral tervez az osztrák és a magyar főváros között március végétől. Ezeknek a járatoknak a fő feladata, ahogy a járvány előtt is, a légitársaság többi járatára való ráhordás lesz majd

A Lufthansa március 25-től tervezi az újraindulást a München és Budapest közötti útvonalán, az elérhető adatok szerint egyelőre napi egy alkalommal, azonban április elején egyes napokon nem közlekedik majd a járat.

A német légitársaság áprilistól növeli a Frankfurt és Budapest közötti járatok számát is, a tervek szerint egyes napokon akár három járatpár is közlekedik majd Európa egyik legnagyobb átszálló-központjába a magyar fővárosból.

A légitársaságok ugyan folyamatosan töltik fel tervezett nyári menetrendjeiket, de az újraindulások és a tervezett heti járatszám nagymértékben függ a járványhelyzet alakulásától, a kereslettől és az egyes országokban érvényben lévő utazási korlátozásoktól is

MÁRCIUS VÉGÉN ÚJRAINDULNAK A BÉCS-BUDAPEST ÉS MÜNCHEN-BUDAPEST JÁRATOK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: AirPortal, Travelo, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.