fbpx

MÁR CIPRUSRA IS TESZT ÉS OLTÁS NÉLKÜL UTAZHATNAK A MAGYAROK

MÁR CIPRUSRA IS TESZT ÉS OLTÁS NÉLKÜL UTAZHATNAK A MAGYAROK

Június 24-től szabadon, teszt vagy oltási igazolás bemutatása nélkül is beutazhatnak a magyarok Ciprusra, miután Magyarországot az alacsony kockázatú országok közé sorolták a ciprusi hatóságok.

Az eddig szabályozás szerint, június 6-tól a beoltott magyar állampolgárok teszt- és karanténkötelezettség nélkül utazhattak Ciprusra, miután Magyarország megállapodott a szigetországgal az oltási igazolások kölcsönös elismeréséről. Mától azonban azok is teszt- és karanténkötelezettség nélkül léphetnek be Ciprus területére, akik nem tudnak oltási igazolást felmutatni.

Június 24-től ugyanis Magyarországot is a zöld kategóriába, vagyis az alacsony kockázatú országok közé sorolta Ciprus. A ciprusi Egészségügyi Minisztérium „traffic- light” rendszere szerint, amely színek (zöld, narancssárga, piros) alapján különbözteti meg a küldő országokat, a zöld kategóriájú országokból érkező utasokat nemcsak a karantén, de a Covid-19 teszt elvégzése alól is felmentik.

A magyar külügyminisztérium Konzuli Szolgálatának tájékoztatása alapján Ciprus jelenleg a következő országokat sorolja a zöld, azaz alacsony kockázatú kategóriába: Málta, Lengyelország, Románia, Ausztria, Bulgária, Csehország, Magyarország, Németország, Olaszország, Finnország, Szlovákia, Norvégia, Izland, Ausztrália, Új-Zéland, Szingapúr, Szaúd-Arábia,  Dél-Korea, Izrael.

MÁR CIPRUSRA IS TESZT ÉS OLTÁS NÉLKÜL UTAZHATNAK A MAGYAROK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Utazómajom, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.