fbpx

MÁLTÁN JÚNIUS ELSEJÉTŐL ÚJRAINDUL A TURIZMUS

MÁLTÁN JÚNIUS ELSEJÉTŐL ÚJRAINDUL A TURIZMUS

A sikeresen zajló oltási program miatt várhatóan június elsejétől újraindulnak a turisztikai szolgáltatások Máltán.

Az oltási programok előrehaladtával az országban és külföldön egyre valószínűbb és elérhetőbb az alacsony kockázatú utazás lehetősége mind a helyi lakosság, mind az utazók számára.

Az ország jelenlegi átoltottsági adatait tekintve jelentősen megelőzi a legtöbb országot, megvalósíthatónak látszik, hogy az ország június 1-jét határozza meg a turisztikai tevékenység újbóli megnyitásának időpontjaként.

A nyitás az alábbi – ma már széles körben használatos „utazási jelzőlámpás” rendszerrel jelölt – kritériumok szerint valósulhat meg:

Vörös zóna / borostyánszínű országok: Az EU-ból és azon országokból, amellyel Máltának kétoldalú egészségügyi megállapodása van, a teljesen beoltott (amely legalább tíz nappal az utazás előtt megtörtént) személyek szabadon utazhatnak Máltára. Utazás előtt be kell mutatni az oltási igazolást. (Magyarország jelenleg a borostyánszínű országok listáján szerepel) Arról nem szól a híradás, hogy Málta elfogadj-e majd az orosz és a kínai vakcinát.

Borostyánszínű országok: A be nem oltott személyeknek negatív PCR-teszt eredményt kell felmutatniuk. Ezt a tesztet nem több mint 72 órával az érkezés előtt kell elvégezni.

Zöld országok: Minden utazó szabadon utazhat.

MÁLTÁN JÚNIUS ELSEJÉTŐL ÚJRAINDUL A TURIZMUS

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás:

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.