fbpx

MÁJUSTÓL FOGADJA A BEOLTOTT CSOPORTOS TURISTÁKAT IZRAEL

MÁJUSTÓL FOGADJA A BEOLTOTT CSOPORTOS TURISTÁKAT IZRAEL

Az izraeli turisztikai minisztérium közleményében arról értesítette szerkesztőségünket, hogy az ország hamarosan megnyitja kapuit a beoltott külföldi turisták csoportjai előtt.

A tervek szerint első körben korlátozott létszámú turistacsoportot fogad az ország május 23-án, a csoportok számát fokozatosan fogják növelni a járványügyi helyzet és a program alakulásával összhangban. Egyéni utazókat csak egy későbbi időpontban fogad majd Izrael.

Minden külföldi turistának PCR-tesztet kell végeztetnie, mielőtt felszáll egy Izraelbe tartó repülőjáratra, a Ben Gurion repülőtérre való érkezést követően pedig el kell végeztetnie egy szerológiai tesztet is, utóbbi igazolja a beoltottsággal szerzett védettséget.

Ugyanakkor jelenleg is folynak az egyeztetések a külföldi hatóságokkal a vakcinaigazolások esetleges elfogadásáról. Amennyiben valamelyik állammal ilyen megállapodás születik, akkor a szerológiai tesztre nem lesz szükség. A program részleteit a következő napokban hozzák nyilvánosságra.

Az ország turisztikai minisztere, Orit Farkash-Hacohen hozzátette: „Itt az ideje, hogy Izrael, mint biztonságos úti cél, elkezdjen felépülni a gazdasági válságból a turizmus jóvoltából. Csak a nemzetközi turizmus beindítása tudja újjáéleszteni az ország turisztikai iparát, melynek haszonélvezői lesznek az éttermek, szállodák, nevezetességek, idegenvezetők, buszos vállalkozók és más szolgáltatók.

MÁJUSTÓL FOGADJA A BEOLTOTT CSOPORTOS TURISTÁKAT IZRAEL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Portfolio, Utazómajom, Pow, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.