fbpx

MAGYARORSZÁGRÓL KÖZVETLENÜL ELÉRHETŐ VÁROSOK

MAGYARORSZÁGRÓL KÖZVETLENÜL ELÉRHETŐ VÁROSOK

Az ünnepek alatt egy kicsivel emelkedett a Magyarországról induló járatok száma, akkor 51 úti célra volt közvetlen légi összeköttetés, azonban január közepétől ismét alig marad meg útvonal.

Januárra a Wizz Air Budapestről Londont, Bázelt, Stockholmot és Eindhovent hagyja meg, Debrecenből pedig csak Londonba repül, azaz ismét a munkásjáratok.

A Ryanairnél sem rózsás a helyzet, London, Edinburgh és a székhely, Dublin marad mindössze.

Az EasyJet csak Bázelbe repül januárban.

A normál légitársaságok közül a KLM Amszterdamba, az Air France Párizsba, a Turkish Airlines Isztambulba, a LOT Varsóba, Wrocławba és Szöulba, Aeroflot Moszkvába, Egypt Air Kairóba és Hurghadára, Emirates Dubajba, British Airways Londonba, Finnair Helsinkibe, Lufthansa Frankfurtba, Qatar Airways Dohába, Swiss Zurichbe repül. És ennyi, nincs több közvetlen járat Magyarországról.

A megmaradó útvonalak közül szinte csak Hurghadára lehet mondani, hogy nem üzleti célú. Természetesen átszállással szinte a világ minden pontja továbbra is elérhető. Indulás előtt mindenképp célszerű tájékozódni az aktuális beutazási feltételekről.

MAGYARORSZÁGRÓL KÖZVETLENÜL ELÉRHETŐ VÁROSOK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.