fbpx

MAGYARORSZÁG SEM FOGADJA A BRIT UTASSZÁLLÍTÓ JÁRATOKAT

MAGYARORSZÁG SEM FOGADJA A BRIT UTASSZÁLLÍTÓ JÁRATOKAT

December 22-én 0 órától számos más államhoz hasonlóan Magyarország sem fogad utasszállító járatokat az Egyesült Királyságból.

Az utasszállító járatok mellett az Egyesült Királyságból felszálló privát, üzleti repülőgépekre sem fogadása is tilos, ugyanakkor, a korlátozás a két ország közötti közlekedő áruszállító járatokra nem vonatkozik.

Az intézkedéssel a magyar hatóságok a nemrég Angliában felfedezett, gyorsabban terjedő új koronavírus variáns átterjedését szeretnék megelőzni. Hasonló lépést vezetett be számos további ország is: eddig Franciaország, Belgium, Hollandia, Németország, Ausztria, Írország, Olaszország, Horvátország, Bulgária, Románia, Lengyelország, Észtország Lettország és Litvánia, Norvégia, Dánia, valamint Törökország, Izrael, Kuvait, Kanada és Salvador jelentette be a brit közvetlen légi járatok felfüggesztését.

A korlátozás a Wizz Air, Ryanair, Easyjet és British Airways légitársaságok Budapestre közlekedő járatait érinti.

MAGYARORSZÁG SEM FOGADJA A BRIT UTASSZÁLLÍTÓ JÁRATOKAT

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.