fbpx

LENGYELORSZÁG: NEGATÍV PCR-TESZTTEL ELKERÜLHETŐ A KARANTÉN

LENGYELORSZÁG: NEGATÍV PCR-TESZTTEL ELKERÜLHETŐ A KARANTÉN

Módosították az eddigi szabályozást, amely szerint a közösségi közlekedési eszközzel beutazóknak tíz napra karanténba kellett vonulniuk.

Az országban a legújabb, módosított szabályozás értelmében nincs karanténintézkedés abban az esetben, ha a szervezett módon (repülővel, vonattal, busszal) beutazott személy a beutazást megelőző 48 órán belül elvégzett PCR típusú, negatív koronavírustesztet mutat be.

Az európai uniós állampolgárok szabadon beutazhatnak az ország területére, azonban a december 17-én bejelentett, majd január 11-én meghosszabbított korlátozások fényében meghozott, eddigi szabályok értelmében a december 28. és január 31. között az országba szervezett módon beutazó személyek kötelesek voltak 10 napra karanténba vonulni, ezt a szabályozást enyhítette az új rendelkezés.

A magángépjárművel utazókra nem vonatkozik a karanténkötelezettség.

Az EU valamely más tagállamában tartózkodási jogcímmel rendelkező személyek személygépkocsival tranzitálhatnak Lengyelországon keresztül, azonban a repülőgéppel, lengyelországi átszállással utazók a tranzitzónát nem hagyhatják el, illetve az abból történő kilépés esetén Lengyelországban karanténkötelezettség vonatkozik rájuk, kivéve, ha 48 órán belül elvégzett PCR típusú, negatív COVID-19 teszttel rendelkeznek.

LENGYELORSZÁG: NEGATÍV PCR-TESZTTEL ELKERÜLHETŐ A KARANTÉN

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.