fbpx

EZEK A LEGBIZTONSÁGOSABB LÉGITÁRSASÁGOK 2021-BEN

EZEK A LEGBIZTONSÁGOSABB LÉGITÁRSASÁGOK 2021-BEN

Az AirlineRating.com közzétette a 20 legbiztonságosabb légitársaság és a 10 legbiztonságosabb fapados légitársaság listáját 2021-re. A weboldal 385 társaságot vizsgált. A világ legbiztonságosabb légitársasága a Qantas lett, de a felsorolásban szerepel a Ryanair és a Wizzair is.

A névsor összeállításakor figyelembe veszik a légitársaság baleseteinek és súlyos eseteinek nyilvántartását, a repülést irányító szervek, ipari testületek és kormányzati ellenőrzések adatait, valamint az iparág vezető biztonsági kezdeményezéseit és a flották korát.

Győztesként a Qantas került ki, mint a világ legbiztonságosabb légitársasága. Az AirlineRatings szerkesztői megjegyezték, hogy 100 éves történelme során a világ legrégebbi folyamatosan üzemelő légitársasága valóban elképesztő rekordokat halmozott fel az üzemeltetés és a biztonság terén elért újításaikkal és ma már az iparág legtapasztaltabb légitársaságaként tartják számon. A Qantas egyébként 2014-ben, 2017-ben, 2019-ben és 2020-ban is első helyen végzett, 2018-ban pedig mind a 20 légitársaságot győztesként hirdették ki. Idén is hozzátették, hogy a különbségek a lista szereplői között igen csekélyek.

Az ausztrál légitársaság a jövő légiirányító rendszereinek fejlesztésében vezetőnek bizonyult, ahogy flottája hajtóműveinek valós idejű monitorozásában, a személyzet teljesítményének figyelemmel kísérésében, Globális Navigációs Műholdrendszer segítségével való automatikus leszállásban, valamint a hegyek precíz megközelítésében felhőben az RNP segítségével. A Qantas elsőként vagy másodikként vezette be az elmúlt hatvan évben bevezetett tizenhat fő biztonsági fejlesztést is.

Ez a 20 legbiztonságosabb légitársaság 2021-re helyezési sorrendben: Qantas, Qatar Airways, Air New Zealand, Singapore Airlines, Emirates, EVA Air, Etihad Airways, Alaska Airlines, Cathay Pacific Airways, British Airways, Virgin Australia/Virgin Atlantic, Hawaiian Airlines, Southwest Airlines, Delta Air Lines, American Airlines, SAS, Finnair, Lufthansa, KLM, and United Airlines.

EZEK A LEGBIZTONSÁGOSABB LÉGITÁRSASÁGOK 2021-BEN

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.