fbpx

KÜLÖNJÁRATOT INDÍT A WIZZ AIR A MAGYAR SZURKOLÓKNAK A FOCI EB-RE

WIZZ AIR KÜLÖNJÁRAT A MAGYAR SZURKOLÓKNAK

Jelen állás szerint nem lehet tudni, hogy a 2021-es labdarúgó Európa-bajnokságon nézők előtt játszhatnak-e a csapatok, de jó hír a magyar szurkolók számára, hogy ha minden jól alakul, a mieink németországi mérkőzésére különjárattal is elutazhatnak.

Mint ismeretes, a magyar válogatott Franciaországgal, Portugáliával és Németországgal került egy csoportba a tornán; a franciákkal és a portugálokkal Budapesten, a németekkel Münchenben mérkőzik meg.

A német-magyar meccs az F csoport utolsó mérkőzése lesz majd a bajor fővárosban június 23-án, melyre a WIZZ AIR különjáratokat indít, hogy a szurkolók a helyszínen buzdíthassák a nemzeti csapatot.

A különjáratok Budapestről Münchenbe június 23-án délelőtt 10:00, illetve 10:30-kor, Debrecenből pedig 10:00 órakor indulnak. A budapesti járatok a mérkőzést követő napon reggel 6:00 illetve 6:15-kor indulnak vissza Magyarországra, a debreceni járat pedig 6:10-kor – derül ki a légitársaság közleményéből.

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

KÜLÖNJÁRATOT INDÍT A WIZZ AIR A MAGYAR SZURKOLÓKNAK A FOCI EB-RE

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.