fbpx

KÖZVETLEN JÁRAT INDUL HURGHADÁBA

KÖZVETLEN JÁRAT INDUL HURGHADÁBA

Új úti céllal egészül ki a Budapest Airportról közvetlenül elérhető desztinációk listája: november 28-tól az Egyptair heti rendszerességgel közlekedő járatot indít Budapestről Hurghadába.

Miközben a járványhelyzetre és az azzal összefüggésben bevezetett korlátozásokra való tekintettel több légitársaság is felfüggeszti üzemeltetését, az Egyptair november első felében új járat elindítását jelentette be Budapestről.

Az Airbus 220-as géptípussal repülő, menetrend szerinti járat november 28-tól várhatóan 2021 tavaszáig közlekedik majd. A menetrend kényelmes, a gépek Budapestről 14.55-kor, Hurghadáról 10.45-kor indulnak.

Az utasok biztonságára és a higiéniai előírások betartására a légitársaság kiemelt figyelmet fordít, a fedélzeten például minden utasnak saját egészségügyi csomagot biztosít.

A társaság a lemondott utakat nagy rugalmassággal kezeli, ingyenes módosítási lehetőségét biztosít. A visszatérítési igényeket – amennyiben a lemondás nem a légitársaság részéről történik – egyénre szabottan bírálják el.

Tájékoztatásul azt is elmondták, hogy szeptember 1-jétől Egyiptom valamennyi repülőterére érkező utas – a 6 év alatti gyermekek kivételével – köteles 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet bemutatni. (A tesztet a közvetlen járattal beutazók érkezést követően is elvégezhetik, ebben az esetben az eredmény megérkezéséig a szálláshelyen karanténba kell vonulni.)

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

KÖZVETLEN JÁRAT INDUL HURGHADÁBA

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.