fbpx

KILÁTÓTERASZ NYÍLT DUBAJ PÁLMA-SZIGETÉN

KILÁTÓTERASZ NYÍLT DUBAJ PÁLMA-SZIGETÉN

A 360 fokos panorámát kínáló View kilátóteraszról a látogatók megcsodálhatják az Arab-öböl látványát, a dubaji látképet és magát az ikonikus Pálma-szigetet.

A Nakheel fejlesztővállalat bejelentette, hogy a Pálma-szigeten található View kilátóterasz április 7-én megnyitotta kapuit a látogatók előtt. A teraszra megváltott jeggyel a látogatók nemcsak a körpanorámát élvezhetik, de egy interaktív utazás során megismerhetik a Pálma-sziget húsz éve indult történetét is.

A Viewnak helyet adó Pálma-torony már 95 százalékban elkészült, a teljes épület idén októberre készen áll a nyitásra. A kilátóterasz a Nakheel Mallból közvetlenül is megközelíthető, bejáratként a Pálma-torony második emelete szolgál a látogatók számára. Ez otthont ad a Starbucks Cafénak, a View Pálma-szigetet bemutató kiállításának, egy interaktív akváriumalagútnak és egy ajándékboltnak is.

A torony 240 méterrel magasodik a Pálma-sziget fölé. A kilátóterasz az 52. szinten található, bámulatos látvánnyal az Arab-öbölre, a dubaji látképre, és magára a szigetre.

A jegyárak a belépési kategóriák szerint változnak, felnőtteknek 100 dirhamtól (kb. 8200 Ft) elérhetőek, míg a fiatalabb látogatók már 69 dirhamtól (kb. 5700 Ft) beléphetnek. A kilátóterasz vasárnaptól szerdáig  10-től 23-ig, csütörtöktől szombatig 10-től egészen éjfélig látogatható.

KILÁTÓTERASZ NYÍLT DUBAJ PÁLMA-SZIGETÉN

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Portfolio, Hirstart, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.