fbpx

JÚNIUS ELEJÉN INDULNAK AZ ELSŐ CHARTERJÁRATOK TÖRÖKORSZÁGBA

JÚNIUS ELEJÉN INDULNAK AZ ELSŐ CHARTERJÁRATOK TÖRÖKORSZÁGBA

A nyár folyamán tucatnyi charterjáratot terveznek indítani a hazai utazásszervezők Törökországba.

Sun & Fun Holidays ügyvezetője elmondta, hogy heti hét járatuk indul a nyáron Magyarországról, ezek közül az egyik Debrecenből közlekedik.

Az irodának június 6-án indul az első törökországi járata, 600 szállodával van szerződésük, míg társcégüknek, a Last Call Travelnek 150 török hotel szerepel a kínálatában. A szakember bízik abban, hogy a bejelentés után nőni fog az érdeklődés a desztináció iránt.

Az Orex Travelnek két török járata biztos lesz a nyáron, a honlapjukon elérhető információk szerint június 5-én, szombaton indul az első Antalyára a Corendon Airlines gépével. Második járatuk szerdánként közlekedik június 16-tól. Terveznek egy járatot Debrecenből is, amennyiben lesz megfelelő számú érdeklődő.

Az Anubis Travel heti négy charterjáratot tervez Törökországba idén nyáron, közölte Ahmed Bahgat ügyvezető igazgató. A Pegasus Airlines gépeivel szerdán, pénteken, szombaton és vasárnap repülnek majd Antalyára, a tervek szerint június közepétől október végéig.

Az IBUSZ hosszú évek kihagyása után idén újraindította a saját szervezésű törökországi utak programozását.Június 13-tól heti rendszerességgel, szerdai és vasárnapi napokon közlekednek a charterjárataik a Smartwings üzemeltetésével

JÚNIUS ELEJÉN INDULNAK AZ ELSŐ CHARTERJÁRATOK TÖRÖKORSZÁGBA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Portfolio, Turizmus, VJM

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.