fbpx

JÚLIUSTÓL ÚJRA REPÜL PHUKETRE AZ EMIRATES DUBAJBÓL

JÚLIUSTÓL ÚJRA REPÜL PHUKETRE AZ EMIRATES DUBAJBÓL

A népszerű thaiföldi úti cél, Phuket ismét megnyitja kapuit a nemzetközi turizmus előtt, és az oltási igazolvánnyal rendelkező magyar utazók mentesülnek a karantén alól, kivéve a Szputnyikkal oltottak.

Az Emirates július 2-tól, heti négy járattal újraindítja szolgáltatását Dubaj és Phuket között. A légitársaság EK378-as járata keddenként, péntekenként, szombatonként és vasárnaponként indul Dubajból, míg a Phuketből visszainduló EK379-es járat szerdánként, szombatonként, vasárnaponként, valamint hétfőnként hagyja el a szigetet – közölte a fuvarozó.

Phuket biztonságos újranyitását lehetővé tevő intézkedéseknek köszönhetően a Covid-19 ellen teljesen (mindkét dózissal) beoltottak karanténmentes nyaralást élvezhetnek a világ egyik legkedveltebb, fehér homokos tengerpartjáról ismert nyaralóhelyén.

A Magyarországról Dubajba utazás feltétele az indulás időpontjánál 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszt, valamint a Dubaji Nemzetközi Repülőtéren elkészített újabb PCR-teszt, mely utóbbi költségét az Emirates fedezi utasai számára. Azon utazók, akik Dubajból érkeznek Magyarországra, és védettségi igazolvánnyal rendelkeznek, karanténkötelezettség nélkül léphetnek be az országba. A dubaji belépéshez a PCR-teszten kívül nem szükséges vakcinaigazolvány

A szigetre érkezőknek (oltottságuktól függetlenül) be kell mutatniuk egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet, amelyet az ott-tartózkodásuk 5. napján meg kell ismételni. Az oltottak mentesülnek a 14 napos kötelező karantén alól, a Magyarországon alkalmazott vakcinák közül azonban a Szputnyikot nem fogadják el.

JÚLIUSTÓL ÚJRA REPÜL PHUKETRE AZ EMIRATES DUBAJBÓL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: VJM, Turizmus, Portfolio

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.