fbpx

JÖVŐRE MEGVÁLTOZIK AZ EASYJET KÉZIPOGGYÁSZ SZABÁLYZATA

MEGVÁLTOZIK AZ EASYJET KÉZIPOGGYÁSZ SZABÁLYZATA

Az Easyjet is beáll a sorba, melyet ultra diszkont társai, a Wizz Air és Ryanair légitársaságok indítottak el az elmúlt években. Jövőre kikerül a normál méretű kézipoggyász az alap Easyjet jegyekből.

2021. február 10-től az Easyjet alap tarifájú repülőjegyei csak egy kisméretű, ülés alá helyezhető poggyász szállítását fogják tartalmazni. Annak az utasnak, aki szeretne egy kisebb hátizsák méretnél nagyobb csomagot magával vinni az utazásra, extra szolgáltatásként vásárolhatja meg, vagy magasabb árkategóriájú jegyet szükséges váltania.

Így néz ki a jövő februártól bevezetni kívánt új kézipoggyász szabályzat:

A fedélzetre ingyenesen felvihető kézipoggyász: egy darab maximum 45x36x20cm méretű táska, melynek el kell férnie az előttük lévő ülés alatti lábtérben.

Nagyobb lábtérrel rendelkező helyek plusz poggyászt is jelentenek: akik az első sorokban lévő ülések egyikére foglaltak egy további, szabványos méretű kabintáskát, maximum 56x45x25cm méretben is magukkal vihetnek a fedélzetre, melyet az ülések feletti tárolókban lehet elhelyezni (géptípustól függően 42 vagy 63 ilyen hely áll rendelkezésre az Esayjet járatain).

Az új szabályok 2021. február 10. után közlekedő járatokra vonatkoznak, de azok az utasok, akik még december 1. előtt vásárolták meg a repülőjegyüket ezen időpont utánra, ingyen vihetnek magukkal egy normál méretű, gurulós kézipoggyászt, ezt azonban fel kell adniuk a check-in során.

JÖVŐRE MEGVÁLTOZIK AZ EASYJET KÉZIPOGGYÁSZ SZABÁLYZATA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hasznos linkek
Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.