fbpx

KÖZVETLEN JÁRATOKAT INDÍT A WIZZ AIR AZ FOCI EB HELYSZÍNEIRE!

KÖZVETLEN JÁRATOKAT INDÍT A WIZZ AIR AZ FOCI EB HELYSZÍNEIRE!

Ugyan egy év csúszással, de június 11-től végre valóban elkezdődik a labdarúgó-Európa-bajnokság, amelynek – Budapesttel együtt – tíz lenyűgöző európai helyszín ad otthont. A járványhelyzet javuló tendenciáinak és a Wizz Air újraindított járatainak köszönhetően, Budapest mellett akár Rómában vagy Münchenben is élőben élvezhetjük a meccseket.

A szórakozás és a német sörkultúra fellegvára, München a Németország-Magyarország összecsapásnak ad otthont június 23-án. Bajorország fővárosa azonban nemcsak a sportág, hanem az utazás szerelmeseit is várja. A város a turistáknak is különleges élményeket tartogat: a világ legnagyobb sörcsarnoka mellett a katedrális, illetve a híres müncheni angolpark is kihagyhatatlan látnivaló. 

Németország jelenleg egy 72 óránál nem régebbi negatív PCR-teszttel, vagy az ország által elismert oltási igazolvánnyal várja látogatóit, ezzel is biztosítva a lehető legbiztonságosabb környezetet a turisták számára.

Ha azonban a határozott német futball helyett inkább a calcio-életérzés állna hozzánk közelebb, akkor irány az újonnan nyílt Wizz Air bázis repülőtere Rómában. Az olasz főváros az egyik negyeddöntő helyszínéül is szolgál, így a legendás látnivalók mellett a pezsgő olasz sportélettel is megismerkedhetünk. A jelenleg érvényben lévő olasz szabályozásnak megfelelően az utazóknak egy 48 óránál nem régebbi negatív PCR-tesztet szükséges az érkezéskor bemutatniuk.

A Budapestről újraindított német és olasz járatok listája:

ÚTVONALJÁRATSŰRŰSÉG ÚJRAINDULÁS DÁTUMA
BUDAPEST – MILÁNÓ MALPENSAkedd, szombat2021. május 31.
BUDAPEST – RÓMA-FIUMICINOkedd, szombat2021. június 1.
BUDAPEST – CATANIA (SZICÍLIA)kedd, szombat2021. június 5.
BUDAPEST – BARIhétfő, péntek2021. június 6.
BUDAPEST – DORTMUNDkedd, szombat2021. május 30.
BUDAPEST – BERLIN BRANDENBURGszerda, vasárnap2021. június 16.
BUDAPEST – MÜNCHENszurkolói járat2021. június 23.
KÖZVETLEN JÁRATOKAT INDÍT A WIZZ AIR AZ FOCI EB HELYSZÍNEIRE!

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, Utazómajom, POW

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.