fbpx

RYANAIR: HETI HÉT JÁRAT HÁROM GÖRÖG SZIGETRE BUDAPESTRŐL

RYANAIR: HETI HÉT JÁRAT HÁROM GÖRÖG SZIGETRE BUDAPESTRŐL

Három görög szigetre indít járatokat idén nyáron Budapestről a Ryanair – jelentette be a légitársaság. A Ryanair a tervek szerint július elsejétől heti két járatot indít Zakynthos szigetére, míg Korfura és a krétai Chaniára a tavalyinál gyakrabban repülnek majd.

Az erős fogyasztói kereslettel indokolja a légitársaság, hogy az idén július 1-től már Korfura heti kettő, Chaniára pedig heti három járatuk üzemel majd, ami mindkét desztináció esetében egy járattal több, mint a tavaly nyári időszakban.

A légitársaság közleménye szerint azok, akik március 31-ig lefoglalják utazásukat, a későbbiekben ingyenesen módosíthatják is a foglalást is.

A Ryanair kereskedelmi igazgatója, Jason McGuinness hozzátette: „Mivel a koronavírussal kapcsolatos korlátozások rendszeresen változnak, a Ryanair lehetővé tette, hogy az említett foglalások esetében a repülős időpontját maximum két alkalommal ingyenesen lehet módosítani 2021. október 31-ig.”

RYANAIR: HETI HÉT JÁRAT HÁROM GÖRÖG SZIGETRE BUDAPESTRŐL

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: AirPortal, Pow, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.