fbpx

JANUÁR 24-ÉN ÚJRA KIHAJÓZOTT AZ MSC GRANDIOSA

JANUÁR 24-ÉN ÚJRA KIHAJÓZOTT AZ MSC GRANDIOSA

Közel három hónapos kényszerpihenő után újra hetente közlekedik a Földközi-tenger nyugati medencéjében az MSC társaság zászlóshajója.

Miután az olasz kormány bejelentette, hogy a hajóstársaságok különleges egészségügyi és biztonsági protokollok betartása mellett újraindíthatják programjaikat, az MSC zászlóshajója újra heti rendszerességgel közlekedik majd a Földközi-tenger nyugati medencéjében – tájékoztatott a társaság.

A mostani bejelentés értelmében az MSC Grandiosa vasárnaponként indul Genovából, majd kiköt Civitavecchia, Nápoly, Palermo és a máltai Valletta kikötőjében is.

A járaton érvényben lesznek azok a szigorú egészségügyi és biztonsági előírások, amelyeket a hajóstársaság illetékesei az olasz hatóságokkal közösen dolgoztak ki tavaly nyáron. Akkor az újraindulás során több mint 30 ezer utast fogadott a fedélzetén a társaság két hajója.

JANUÁR 24-ÉN ÚJRA KIHAJÓZOTT AZ MSC GRANDIOSA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.