fbpx

JANUÁR 24-ÉN ÚJRA KIHAJÓZOTT AZ MSC GRANDIOSA

JANUÁR 24-ÉN ÚJRA KIHAJÓZOTT AZ MSC GRANDIOSA

Közel három hónapos kényszerpihenő után újra hetente közlekedik a Földközi-tenger nyugati medencéjében az MSC társaság zászlóshajója.

Miután az olasz kormány bejelentette, hogy a hajóstársaságok különleges egészségügyi és biztonsági protokollok betartása mellett újraindíthatják programjaikat, az MSC zászlóshajója újra heti rendszerességgel közlekedik majd a Földközi-tenger nyugati medencéjében – tájékoztatott a társaság.

A mostani bejelentés értelmében az MSC Grandiosa vasárnaponként indul Genovából, majd kiköt Civitavecchia, Nápoly, Palermo és a máltai Valletta kikötőjében is.

A járaton érvényben lesznek azok a szigorú egészségügyi és biztonsági előírások, amelyeket a hajóstársaság illetékesei az olasz hatóságokkal közösen dolgoztak ki tavaly nyáron. Akkor az újraindulás során több mint 30 ezer utast fogadott a fedélzetén a társaság két hajója.

JANUÁR 24-ÉN ÚJRA KIHAJÓZOTT AZ MSC GRANDIOSA

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.