fbpx

IZLANDRA KORLÁTOZÁS NÉLKÜL BELÉPHETNEK AZ UNIÓS VAKCINÁVAL OLTOTTAK

IZLANDRA KORLÁTOZÁS NÉLKÜL BELÉPHETNEK AZ UNIÓS VAKCINÁVAL OLTOTTAK

Az izlandi kormány bejelentette, hogy március 18-ától minden koronavírus ellen beoltott személy szabadon beléphet az országba, nem kell sem teszteltetnie, sem karanténba vonulnia.

A rendelkezés mától a világ bármely országából érkező személyre érvényes, eddig csak az Európai Unió és az Európai Gazdasági Közösség állampolgárai élhettek a könnyített beléptetés lehetőségével.

Az izlandi hatóságok minden olyan oltásra vonatkozó igazolást elfogadnak, amelyet az Európai Gyógyszerügynökség, illetve a WHO jóváhagyott, vagyis jelenleg sem a kínai, sem az orosz vakcináról szóló igazolást nem fogadják el.

Amennyiben valaki korábban átesett a koronavírus-fertőzésen, és erről rendelkezik a megfelelő igazolással, akkor ő is szabadon beléphet Izlandra. Az oltási és immunitási igazolások lehetnek papíralapúak vagy elektronikusak, hitelességüket járványügyi szakértők ellenőrzik a beléptetéskor.

Február 19. óta minden külföldről érkező személynek 72 órásnál nem régebbi negatív PCR-teszteredményt kell bemutatnia, utána pedig 5 napra karanténba kell vonulnia, amelynek végén újabb tesztet kell elvégeztetnie.

Izland kiemelkedően jól kezelte a járványt mostanáig: összesen 6 087 esetet regisztráltak, 29 személy halt meg, a jelenlegi aktív esetek száma csupán 30.

IZLANDRA KORLÁTOZÁS NÉLKÜL BELÉPHETNEK AZ UNIÓS VAKCINÁVAL OLTOTTAK

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Repjegykiraly, Hirnavigator, Turizmus

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.