fbpx

INGYENES ÚTLEMONDÁST VEZET BE AZ ALDI UTAZÁS

INGYENES ÚTLEMONDÁST VEZET BE AZ ALDI UTAZÁS

Úgy látják, az oltások beadatásának előrehaladtával nőni fog az utazási kedv, de még sokáig szembe találhatjuk magunkat utolsó pillanatos, kellemetlen meglepetésekkel. Ingyenes lemondást vezetnek be.

Jelentős forgalombővülésre számít az Aldi Utazás Magyarországon: a Covid-19 elleni védőoltások beadása után egyre többen szeretnének utazni. A vállalat január közepe óta növekvő érdeklődési kedvet tapasztal és egyre több foglalást regisztrál magyar értékesítési csatornáin – közölték.

Ugyanakkor a járványhelyzetben valószínűleg ennél tovább marad a bizonytalanság, hiszen az országonként eltérő korlátozások folyamatosan változó jogszabályi változásokkal is járnak, ez kihat a beutazásokra is. Ezért az Aldi Utazás új szolgáltatást vezet be 2021. március elsejétől: az autós utak esetében minden foglalás mellé ingyenesen jár a pénzvisszafizetési csomag.

A sztornóbiztosítással az utas legkésőbb az utazás megkezdése előtt tíz nappal bármilyen indoklás nélkül lemondhatja a foglalását és visszakapja a teljes árát.

A sztornóbiztosítás akkor is él, ha már 10 napnál kevesebb van hátra az indulásig, de a célországban olyan jogszabályi változás következik be, ami lehetetlenné teszi a beutazást – a cég ebben az esetben is levonások nélkül 100%-ban megtéríti a foglalás díját. A gépjárművel utazók mellett április 30-ig a repülős és hajós utak mellé is jár a pénzvisszafizetési garancia

INGYENES ÚTLEMONDÁST VEZET BE AZ ALDI UTAZÁS

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, VG

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.