fbpx

INGYENES ÚTLEMONDÁST VEZET BE AZ ALDI UTAZÁS

INGYENES ÚTLEMONDÁST VEZET BE AZ ALDI UTAZÁS

Úgy látják, az oltások beadatásának előrehaladtával nőni fog az utazási kedv, de még sokáig szembe találhatjuk magunkat utolsó pillanatos, kellemetlen meglepetésekkel. Ingyenes lemondást vezetnek be.

Jelentős forgalombővülésre számít az Aldi Utazás Magyarországon: a Covid-19 elleni védőoltások beadása után egyre többen szeretnének utazni. A vállalat január közepe óta növekvő érdeklődési kedvet tapasztal és egyre több foglalást regisztrál magyar értékesítési csatornáin – közölték.

Ugyanakkor a járványhelyzetben valószínűleg ennél tovább marad a bizonytalanság, hiszen az országonként eltérő korlátozások folyamatosan változó jogszabályi változásokkal is járnak, ez kihat a beutazásokra is. Ezért az Aldi Utazás új szolgáltatást vezet be 2021. március elsejétől: az autós utak esetében minden foglalás mellé ingyenesen jár a pénzvisszafizetési csomag.

A sztornóbiztosítással az utas legkésőbb az utazás megkezdése előtt tíz nappal bármilyen indoklás nélkül lemondhatja a foglalását és visszakapja a teljes árát.

A sztornóbiztosítás akkor is él, ha már 10 napnál kevesebb van hátra az indulásig, de a célországban olyan jogszabályi változás következik be, ami lehetetlenné teszi a beutazást – a cég ebben az esetben is levonások nélkül 100%-ban megtéríti a foglalás díját. A gépjárművel utazók mellett április 30-ig a repülős és hajós utak mellé is jár a pénzvisszafizetési garancia

INGYENES ÚTLEMONDÁST VEZET BE AZ ALDI UTAZÁS

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Forrás: Turizmus, VG

Kedveled ezt a cikket?

Megosztás itt: facebook
Facebook megosztás
Megosztás itt: twitter
Twitter megosztás
Megosztás itt: linkedin
Linkdin megosztás
Megosztás itt: pinterest
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Hírlevél

Iratkozz fel hírlevelünkre, hogy ne maradj le az akcióinkról!

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.