fbpx

HOVÁ UTAZZUNK, AMIKOR VÉGRE ÚJRA UTAZHATUNK?

HOVÁ UTAZZUNK, AMIKOR VÉGRE ÚJRA UTAZHATUNK?

Ha valamire megtanított minket 2020, az az, hogy nem érdemes halogatni a tervek megvalósítását. Minden utazó azt reméli, hogy 2021-ben újra kinyit a világ, addig pedig érdemes tervezgetni, új úticélokat kitűzni, a legjobb lehetőségeket feltérképezni ez kapaszkodót jelenthet a mostani, lelassult időszakban is.

SZICÍLIA

A három tenger által körül ölelt Szicília Olaszország legnagyobb szigete életre szóló élményekkel várja az ide látogatókat: Európa legnagyobb működő vulkánjának, az Etnának látványa, a tengerparti fürdőzés, az azúrkék tenger, Taormina, Catania és Siracusa felfedezése, a remek borok és finom sajtok kóstolgatása. A sziget kulturális emlékei mellett csodálatos természeti szépségekben is gazdag, ahol a tengerpartot pompás pálmák, kaktuszok teszik varázslatossá, s ahol még az autóutakat is lélegzetelállító színpompájú, illatú leanderek övezik.

HOVÁ UTAZZUNK, AMIKOR VÉGRE ÚJRA UTAZHATUNK?

GÖRÖGORSZÁG

Görögország Európa „paradicsoma” mind a turisták, mind az üdülni vágyók számára. Az olimpiai játékok hazája, az európai kultúra bölcsőjének is nevezik. Rengeteg emléket őrzött meg az évszázadok során, az ókori Görögország, a Római Birodalom, a Bizánci Birodalom és a török hódítások nyomai mind fellelhetők. A görög szigetvilág nagyon változatos, a türkizkék tenger, mediterrán éghajlat és európai viszonylathoz képest alacsony árak nagyon sok turistát vonzanak. Magyarországról sok fapados járattal megközelíthető pl. Athén vagy Kréta

HOVÁ UTAZZUNK, AMIKOR VÉGRE ÚJRA UTAZHATUNK?

Azori-szigetek

Az Atlanti-óceán közepén található, Portugáliához tartozó Azori-szigeteket hol az európai Hawaii-ként, hol a jég nélküli Izlandként emlegetik, akik viszont jártak ott, azt mondják semmihez nem hasonlíthatóan különleges. A zöld összes árnyalatát felvonultató, kis szigetvilág az érintetlen természet és a szabadtéri kalandok kedvelőinek paradicsoma, amit egyelőre nem fenyeget a tömegturizmus. Bálnales, delfinekkel úszás, lagúnák, melegvizes fürdők, canyoning, gyalogos, biciklis vagy lovas túrák és a végtelen óceán: az Azori-szigetek a lehető legjobb célpont egy biztonságos elvonulásra.

 

HOVÁ UTAZZUNK, AMIKOR VÉGRE ÚJRA UTAZHATUNK?

Ha kíváncsi vagy az általunk használt járművekre, akkor nézd meg ITT.

Ha az árakra vagy kíváncsi akkor az aktuális árlistát ITT tudod megtekinteni. Nem változtattunk rajta a koronavírus ellenére sem.

Ajánlatot, információt kérnél? Írj üzenetet a KAPCSOLAT menü pontban meghatározott elérhetőségek egyikén, vagy a Facebookon.

Kedveled ezt a cikket?

Facebook megosztás
Twitter megosztás
Linkdin megosztás
Pinterest megosztás

Szólj hozzá

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.

Pethő Travel - reptéri transzfer - céginformációk

Reptéri transzfer? Személyszállítás? Nem probléma! Rendeld meg szolgáltatásainkat az alábbi elérhetőségek egyikén, vagy foglalj online.

Biztonságos fizetés

Fizess közvetlenül az oldalon keresztül a Barion fizetési megoldással!

barion

További információt az általunk használt fizetéssel kapcsolatban, gyakorlati példákkal együtt az alábbi oldalon olvashatsz.

Széchenyi 2020

Vállalkozásunk fejlesztése a Széchenyi 2020 keretében valósult meg.

eu-logo

Pethő Travel Kft – Reptéri transzfer. @2020 Minden jog fenntartva.